Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wgrywanie kitkata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym wgrac cm'a kitkata na swojego galaxy ace. Nigdy nie robilem niczego podobnego i niechce nic zepsuc. Moglby ktos zapodac jakis szczegolowy poradnik jak to zrobic? :) Odwdziecze sie likami. ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Nie ma CM 11 na Galaxy Ace. I nie będzie.

A jaki jest najwyższy na Galaxy Ace?

sygna1.png

Opublikowano

to się naucz , masz przecież wszystko tam na forum opisane

twój telefon twój problem zrobić go tak by zainstalować , nie potrafisz to serwis GSM albo ktoś znajomy mający pojęcie, zapłać i będziesz może miał

p.s nie ma i raczej nie będzie na ten telefon kitekata w ogóle , no chyba  że się komuś zechce zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP Ale Ty mnie ku*** denerwujesz -.- w prawie wszystkich tematach się mądrzysz postami typu "twój problem", "to się naucz" etc. Po ch** piszesz takie bezsensowne posty? Nie chcesz pomóc, odpowiedzieć normalnie to się nie wypowiadaj proszę... -.-

@topic to mógłby ktoś zapodać poradnik ze szczegółowym opisem jak wgrać najwyższego z możliwych cm'ów pod mój telefon? ;)

sygna1.png

Opublikowano

Co tu jest do nieogarnięcia ?

Pisze 1 punkt :

1.Reboot into recovery

Czyli musisz zainstaloac recorvery :

http://androidos.webig.pl/poradniki/galaxy-ace-wgrywanie-recovery-i-instalacja-cyanogenmod-7-1/

No i reszta robisz tak jak pisze na forum (wchodzisz do tego recorvery czyli wylaczasz telefon i jak sie wylaczy naciskasz środkowy i ten z boku przycisk i trzymasz je oba az sie te recorvery wlaczy i reszta robisz tak jak na forum steruje sie tam nie dotykiem lecz srodkowy klawisz i klawisze glosnosni)

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...