Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD LAGI

Crispello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Wymagane jest połączenie z Internetem / MAM
  • Mysz/MAM
  • System Windows® XP SP3 z 1 GB RAM lub Windows® Vista / 7 z 2 GB RAM / WINDOWS 7 3 GB RAM
  • Procesor dwurdzeniowy (Intel Core2 Duo E4300 @ 1,8 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+)  / INTEL PENTIUM DUO CORE E 2200 @ 2.2 GHz
  • DirectX 9.0c, Shader 3.0, GeForce 6600 GT / Radeon X1600 XT / Intel GMA X4500 / GEFORCE 210
  • 3,9 GB wolnego miejsca na dysku twardym (1,9 GB na wstępne pobranie plików gry) /Z 10
  • Szybkie połączenie z Internetem (pobieranie: 256 kb/s, wysyłanie: 64 kb/s) // 10MB
  • Rozdzielczość 1024 x 768 pikseli /MAM
  • Niska jakość grafiki /MAM
  • Wygładzanie krawędzi MSAA wyłączone//MAM
  • Synchronizacja pionowa włączona// MAM

A TA PIEPRZONA FIFA DALEJ LAGUJE  POMOCY-.-

Opublikowano

Lagi ale gdzie? na sezonie online? czy offline? na online to nie musi być twoja wina np. przeciwnik  ma słaby net to ty też masz lagi ...

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Lagi ale gdzie? na sezonie online? czy offline? na online to nie musi być twoja wina np. przeciwnik  ma słaby net to ty też masz lagi ...

dokładnie chodzi o to że gdy ustawiam sklad online to wtedy przenoszenie kart itd wgl menu muli

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra będzie lagowała,jest to beta to jest jeden z wielu powodów,a pozatym, jesli twój przeciwnik ma wolny internet wasze połączenie jest synchronizowane jak tylko się da,jeśli przeciwnik ma duże lagi,ty również będziesz je odczuwał 

Opublikowano

Jak chodzi ci o lagi w onine to nie jest to twoja wina tylko tej gry, gdyz jest to dopiero beda i nie chodzi ona plynnie.

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...