Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból nogi

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj grając w DayZ zalogowałem się w jakieś bardzo małej wsi konkretniej w Biało-żółtym piętrowym domku, gdy akurat się logowałem słyszałem krzyk. :D Zalogowałem się, ale nikogo ani nic tam nie było. Natomiast po 50 metrach pojawił się komunikat "My leg is pain" oraz "My leg is painful". Wiem co one oznaczają lecz co może mi się stać jak będę tak długo chodził i przede wszystkim jakimi tabletkami się to leczy? :D

Opublikowano

W apteczkach nie ma morfiny...

Weź na początek leki przeciwbólowe. Tylko nie jedz ich za dużo! 1 raz i powinno być ok.

Jeżeli nadal jest komunikat, to znaczy, że noga jest zwichnięta lub złamana. Chociaż jak

by była złamana, mógłbyś się tylko czołgać. No ale do tematu, wtedy weź morfinę

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Witam, dzisiaj grając w DayZ zalogowałem się w jakieś bardzo małej wsi konkretniej w Biało-żółtym piętrowym domku, gdy akurat się logowałem słyszałem krzyk. :D Zalogowałem się, ale nikogo ani nic tam nie było. Natomiast po 50 metrach pojawił się komunikat "My leg is pain" oraz "My leg is painful". Wiem co one oznaczają lecz co może mi się stać jak będę tak długo chodził i przede wszystkim jakimi tabletkami się to leczy? :D

Nic się nie dzieje. Zbugowane.

Ja biegam ze złamaną nogą i ręką już tydzień. 

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...