Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie palę, bo jestem za młody (12lat), a jeśli nawet to mam zamiaru palić, bo ten nałóg zabija strasznie szybko.

Ale jakbym miał już w najgorszym scenariuszu palić to E-faje, bo "podobno" mniej szkodzi. Trzeba ładować codziennie, ale niquitin czy jak to się tam nazywa starcza na około 2tygodnie, poza tym płacisz raz 100zł i jak ci się skończy ten niquitin czy coś to po 5zł? Tak mi się wydaję.

Ogółem 3osoby u mnie w klasie palą takie coś, nie popieram tego no ale to nie ja, ale oni sobie niszczą życie.

Opublikowano

Ja nie palę, bo jestem za młody (12lat), a jeśli nawet to mam zamiaru palić, bo ten nałóg zabija strasznie szybko.

Ale jakbym miał już w najgorszym scenariuszu palić to E-faje, bo "podobno" mniej szkodzi. Trzeba ładować codziennie, ale niquitin czy jak to się tam nazywa starcza na około 2tygodnie, poza tym płacisz raz 100zł i jak ci się skończy ten niquitin czy coś to po 5zł? Tak mi się wydaję.

Ogółem 3osoby u mnie w klasie palą takie coś, nie popieram tego no ale to nie ja, ale oni sobie niszczą życie.

a pisemna zgoda opiekouna/rodzica na przebywanie rodzica jest? o iel się nie myle forum od 13 lat.

Miętowe lD albo czerwone malboro ^^^ chyba ze hajsu brak to vicki

a i czasami trawa od KICŁAWA z podwórka 

jdr1.png

Opublikowano

Nie pale, ponieważ niesie to za sobą same minusy.

- Tracimy kasę

- Śmierdzi od nas

- Żółkną nam zęby

- Nie zdrowe

A nie palę ponieważ jestem sportowcem

MMA i piłka nożna, a co najważniejsze nie mam 18 lat i nie czuję potrzeby. Jak patrze na te dzieci z mojej szkoły to się im w twarz śmieje. 

Opublikowano

Nie pale, ponieważ niesie to za sobą same minusy.

- Tracimy kasę

- Śmierdzi od nas

- Żółkną nam zęby

- Nie zdrowe

A nie palę ponieważ jestem sportowcem

MMA i piłka nożna, a co najważniejsze nie mam 18 lat i nie czuję potrzeby. Jak patrze na te dzieci z mojej szkoły to się im w twarz śmieje. 

mma -marksman mighty assistant? (japeirdole jaki nałog z bola xD)

jdr1.png

Opublikowano

Po co palić? Jeśli chce to rocznikowo mam 18 i mogę już palić ale nie chce,Dlaczego? Bo nie poprostu

Brawo dla tych "mądrali"

a pisemna zgoda opiekouna/rodzica na przebywanie rodzica jest? o iel się nie myle forum od 13 lat.

Miętowe lD albo czerwone malboro ^^^ chyba ze hajsu brak to vicki

a i czasami trawa od KICŁAWA z podwórka 

Marlboro od czasu do czasu + thc w skręcie, ew. shisha. 

Jak nie palicie to po chuja się tym chwalicie? Zaśmiecacie tylko temat.

W wieku 12-15 lat też mówiłem, że nie będę palił,pił,narkotyzował się.

A dziś ;o

Co do tematu, Malborasy

Camel Żólte lub Parker & Simpson (żadne inne).  <3 

TONV8iZ.png

Opublikowano

W wieku 10-12 mówiłem, nigdy nie tknę tego gówna.

Przyszło gimnazjum i trochę banie zryło.

Zawsze szliśmy z kolegami gdzieś zjarać 1-5 petów i tyle.

Głównie Malboro czerwone albo LMy niebieskie.

Dopiero niedawno uświadomiłem sobie jaki ja byłem głupi.

Obecnie nie palę.

Opublikowano

Jezu, ile tu niedorozwojów na tym forum...

Ja pizgam, nie możliwe, nie do uwierzenia ja pier*olę!

Pytanie:

Jakie papierosy polecacie?

Odpowiedzi:

Nie pale bo mam 12 lat

Nie pale bo to szkodzi

Muwilem kiedys rze nie bende palil ale gimnazjóm mnie zniszczylo i pale :/

--------------------------------------------------------------------------------------------

TO JEST SPAM

---------------------------------------------------------------------------------------------

@Topic

Na lokalnym bazarku w Sosnowcu jest facet, który z tytoniu z jakichś wyrobów

niewiadomego pochodzenia skręca fajki i je sprzedaje po niskich cenach (4-6 zł za paczkę)

- są OK.

@Eraken

Następny...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Czasami mi się zdarzy w towarzystwie, więc w sumie ciężko zdiagnozować, co palę. Ale pamiętam, że na swoich urodzinach częstowali mnie miętowymi Marlboro, to całkiem całkiem były smiley_grin.png

Na co dzień nie palę, zdarzy mi się kilka razy do roku, więc nie ma mowy o wypalaniu paczek.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jezu, ile tu niedorozwojów na tym forum...

Ja pizgam, nie możliwe, nie do uwierzenia ja pier*olę!

Pytanie:

Jakie papierosy polecacie?

Odpowiedzi:

Nie pale bo mam 12 lat

Nie pale bo to szkodzi

Muwilem kiedys rze nie bende palil ale gimnazjóm mnie zniszczylo i pale :/

--------------------------------------------------------------------------------------------

TO JEST SPAM

---------------------------------------------------------------------------------------------

@Topic

Na lokalnym bazarku w Sosnowcu jest facet, który z tytoniu z jakichś wyrobów

niewiadomego pochodzenia skręca fajki i je sprzedaje po niskich cenach (4-6 zł za paczkę)

- są OK.

@Eraken

Następny...

Nie rozumiem, masz jakieś problemy ze sobą?

Na forum są użytkownicy z całej Polski jedni mają 10 lat, drudzy 18. Każdy ma swoje zdanie i nie masz prawa nikogo obrażać przez kabel.

Zastanów się.

Opublikowano

Nie palę bo mnie to nie interesuje ani uszczęśliwia.

Wolę pakować kasę w motoryzację a druga sprawa jest taka, że ogólnie bardzo beko wygląda chłopak który ma 16-17 lat i se " jara papierosa, full wyluzowanie, nie lubimy policji i wgl... " :) śmieje się w twarz takim osobom.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie rozumiem, masz jakieś problemy ze sobą?

Na forum są użytkownicy z całej Polski jedni mają 10 lat, drudzy 18. Każdy ma swoje zdanie i nie masz prawa nikogo obrażać przez kabel.

Zastanów się.

Aha, czyli odpowiedź "nie pale, bo jestem niepełnoletni"

na pytanie "jakie papierosy palicie" jest ok?

Jak zapytam na forum, w jakie gry gracie na PS4,

odpowiedź "nie mam PS4" jest ok?

@Antywarn

Marlboro polecam.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Swojego czasu paliłem L&M Niebieskie. Uwielbiałem ich zapach, specjalnie przeciągałem je pod nosem, delektowałem się maślanym tytoniem. Podobnie pachniały Camele, ale niestety jakość obu marek spadła ostatnio dość drastycznie.

Teraz ograniczam, palę paczkę tygodniowo, głównie kiedy się stresuję albo nie mogę zasnąć. Reszta zostaje spalona a weekend, kiedy wychodzimy gdzieś ze znajomymi.
Zmieniłem też papierosy. Obecnie są to Westy Super Slim (zwykłe, nie mentole). Trafiłem na nie przez przypadek w sklepie i tak wyszło że przywykłem właśnie do nich.

Chciałbym rzucić, ale rzucić tak, żebym nie tęsknił do chwil z papierosem w ustach :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...