Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej zagrać Mistick'iem czy Priest'em?

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że Priest jest wg mnie dużo lepszy heal'em niż mistic ;)

Jeśli grałeś już inną postacią, to zaskoczy Cię Priest - jak na heal'a expi się nim mega przyjemnie i całkiem szybko.

Mistick'iem trzeba się więcej natrudzić na end-game'owych instach potem, wybierz Priesta panie :DxD

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Priest ma lepsze leczenie, Mistic ma te swoje stworki, ale mane przywraca za pomocą tworzenia kulek - wygodne dla sorca, przynajmniej dla mnie :p

Czym łatwiej gra się solo... Grałam chwilkę Priestem i Mysticem, dla mnie było łatwiej Mysticem - przez te kuleczki, ale wydaje mi się, że lepiej, jeżeli wybierzesz Priest'a. Łatwo o dołączenie do PT, do tego mocne leczenie :)

Opublikowano

Ja mam Priesta 59 lvl i grałam troche Mistem gdzie wbiłam może z 35 i oceniając tak nieformalnie to jak dla mnie lepsza Solo gra jest stanowczo Mistkiem.Dlaczego ? Jest bardziej samodzielny.Mistik wystarczy ze wypusci stworka swojego i on robi praktycznie za Ciebie wszystko po czym możesz szybko zregenerować mane i hp i pomagać również i mu. Priest owszem ma więcej zdolnosci leczących w koncu to postac typowa 'leczajka' ,ale wydaje mi się,że solo długo nie pociagnie,koniecznie musi z kimś być w drużynie.Ja jako Priest grałam duo z moim przyjacielem który gral Archerem.Szczerze mówiąc i tak było nam cięzko nie raz bo to są postacie na dystans więc ja musiałam robić za tanka a on nawalac tylko co z teg jak on mial za duże Agro i potworek szedl na niego i ja musialam go leczyc co nie zawsze pomagało bo jednak stworki niektore a raczej bosiki maja dosc obfity dmg :> Jak grasz z kims to polecam Priesta.Ale jak wolisz jednak samemu to Mistyka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...