Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Zamulona Baza Danych & Ftp

toperko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystko było ładnie aż po restarcie baza i ftp zaczęło mulic nie do przeżycia a pamiętam ze widziałem gdzieś na forum lekarstwo na tą dolegliwość.

Opublikowano

za każdym odpaleniem serva po zalogowaniu sie na root wpisuj /etc/rc.d/netif restart i bedzie wszystko ok

:

:

:

s2 - 67lvl Mental

s4 - 72lvl Mental , 65 body , 56 body

s10 - 60lvl sura WP

Opublikowano

Echh... To forum zeszło już całkowicie na psy. Wszędzie tylko "daj +"... Ale co do tematu. Nie wystarczy tylko zrestartować. Trzeba za każdym włączeniem serwa go konfigurować. czyli wpisywać adres Iv4 itd. przez sysinstall.

Wracając do "daj +": co wam da parę cyferek więcej w swoim profilu? To tak samo jak z naszą klasą. Dzieci neo tylko wysyłają zaproszenia na lewo i na prawo osobom, których w ogóle nie znają bo chcą mieć "tysiondz pindzsed sdo ciefiencset" znajomych... Ludzie opanujcie sie... I nie obchodzi mnie to, że za tę wiadomość dostanę "tysiondz pindzsed sdo ciefiencset" minusów... Nie to się liczy.

Btw. Co do tematu to wytłumaczyłem to na chłopski rozum. Bo normalnie nie mogę pisać dobrze jak ręce same układają się w facepalm...

Opublikowano

Echh... To forum zeszło już całkowicie na psy. Wszędzie tylko "daj +"... Ale co do tematu. Nie wystarczy tylko zrestartować. Trzeba za każdym włączeniem serwa go konfigurować. czyli wpisywać adres Iv4 itd. przez sysinstall.

Wracając do "daj +": co wam da parę cyferek więcej w swoim profilu? To tak samo jak z naszą klasą. Dzieci neo tylko wysyłają zaproszenia na lewo i na prawo osobom, których w ogóle nie znają bo chcą mieć "tysiondz pindzsed sdo ciefiencset" znajomych... Ludzie opanujcie sie... I nie obchodzi mnie to, że za tę wiadomość dostanę "tysiondz pindzsed sdo ciefiencset" minusów... Nie to się liczy.

kto ci takie pzdury nagadał ze trzeba przy każdym odpaleniu serva konfigurować przez sysinstall ?

:

:

:

s2 - 67lvl Mental

s4 - 72lvl Mental , 65 body , 56 body

s10 - 60lvl sura WP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...