Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wlazic xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem związany z moim PC-tem. Są wakacje no i na zmułe dobrze jest se w cos popykać :) No ale... podczas gry wyskakuje mi błąd systemu Windows. na początku myślałem ze to nic takiego raz czy dwa :) lecz ten błąd wyskakuje mi dalej we wszystkich gierkach jakie tylko zainstaluje. Czasem tez na dziką fazę to Blue Screen mi wyskoczy xD wczoraj zrobiłem formata. Myślałem ze on cos pomoze. No niestety. Zapytałem Brata jaki może być tego powód. mówił ze to wina sterowników do grafiki. Zainstalowałem najnowsze jakie tylko mi sie udało znaleźć. i Nic :( z kolei mój młodszy barciak miał podobny problem i u niego jedna kość ramu zawieszała cały system, nooo tylko ze ja nie mam mozliwosci oblukania co i jak tam w środku bo mam plombe gwarancyjna bo PC-t jest dosc nowy. Wiec jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem to prosze o pomoc :)

Tylko nie piszcie ze mam na gware zaniesc xD bo to w ostatecznisci ;d xD

bład cos w rodzaju http://images26.fotosik.pl/148/8a8222ca794ad113.jpg

tyle ze wystapil blad z ... i jak gram np w assasina to pisze ze z assasinem a jak nie w to to co innego tam pisze co akurat uzywalem

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Nie wiem ale może spróbuj przeczyścić kompa, Ja zawsze od tego zaczynam kiedy coś mi się psuje

Opublikowano
Nie wiem ale może spróbuj przeczyścić kompa, Ja zawsze od tego zaczynam kiedy coś mi się psuje

a formata robilem

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Oddaj tam gdzie kupiłeś. Sprawdzą co jest nie tak. Jak na gwarancji no to niech ci kasę oddają.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Oddaj tam gdzie kupiłeś. Sprawdzą co jest nie tak. Jak na gwarancji no to niech ci kasę oddają.

niby tak ;p ale sa wakacje a ja na zmule bym musał u babki siedziec xD 24 h na tv ? cos nie bardzo xD

35205.jpg

33071.png