Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin, Fifa World- Problem przy instalacji

bystek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po włączeniu instalacji Origin, jak i samej gry Fifa World wyskakuje wczytywanie, a następnie zamyka się (nie ma nic w procesach). Wyłączyłem wszystkie możliwe programy które mogłyby coś blokować (Avast, zapora) ale to niestety nic nie pomaga. Otwieranie jako administrator, ze zgodnością z innymi Windowsami też nie pomaga. 

Po pobraniu instalacji Fify ze strony www.easportsfifaworld.com jest dokładnie taki sam efekt. Nie wiem co może być przyczyną. Dodam że mój system to Windows Vista. 

Może ktoś coś poradzić? 

Opublikowano

Ustaw plik replay.bin z Moje Dokumenty\FIFA World\instance0 jako: Tylko do odczyt (prawy przycisk myszy > Właściwości > Zaznaczasz okienko: Tylko do odczytu).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ale ja mam problem z instalacją fify, jak i origin. Inne gry/programy instalują się poprawnie. Nie mam w Dokumentach w ogóle folderu Fifa World, bo po prostu nie miałem tej gry nigdy zainstalowanej. Ale proszę o więcej rad, może natrafimy na tą która mi pomoże:) Już od 2 dni próbuje coś kombinować i szukać na necie ale jak widać bez sukcesów. 

Opublikowano

Tak. Po włączeniu instalatora Origin wyskakuje okienko w którym się wczytuje: Przygotowywanie instalatora, po czym znika i się po prostu zamyka.

Podobny efekt z instalacją samej fify(manualnie bez origin), wyskakuje: Wypakowywanie plików instalacyjnych, a następnie znika.

Opublikowano

Odinstaluj Origin, a potem usuń pliki z folderu C:\Użytkownicy\Twoja nazwa\AppData\Local\Temp i zainstaluj Origin na nowo.

Opublikowano

Ehh:/ Piszę Ci, że nie mam zainstalowanego Origina, to jak go mam odinstalować?. Próbuje go zainstalować. Usunąłem ten folder ale nadal nic:/ 

Opublikowano

Spróbuje na drugim kompie zainstalować i przenieść ręcznie :) Może się uda. A czy żeby grać w Ultimate Teams to muszę mieć zainstalowany program Origin czy można się zalogować z poziomu gry?

Opublikowano

Spróbuje na drugim kompie zainstalować i przenieść ręcznie :) Może się uda. A czy żeby grać w Ultimate Teams to muszę mieć zainstalowany program Origin czy można się zalogować z poziomu gry?

Nie jestem do końca pewien, ale chyba nie.

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc. Obyło się bez formatu:) Odinstalowałem Advanced System Care i inne zbędne mi programy i zaczęło wszystko działać.

Można zamknąć.

Opublikowano

@up

Nabijasz posty? Pisałem, że mi działa wyżej. A co do supportu to napisałem do nich w środę i do dzisiaj nie mieli okazji odpisać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...