Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z zakwalifikowaniem się do następnej rangi?

G4m3r00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od jakiegoś czasu lecz nie wiem o co chodzi w tym że zakwalifikowałem się do następnej rangi :/ 
Co teraz mam robić? Jakieś specjalne misje czy coś? 

Opublikowano

Poziom mistrzostwa, masz określoną liczbę punktów doświadczenia które masz uzyskać bronie dają 100xp postacie i strażnicy dają 200, jeśli uzyskasz np. 30k pkt. to pasek z Twoim nickiem zaczyna się świecić na pomarańczowo klikasz to wypełniasz misję i awansowałeś do np. 2 poziomu mistrzostwa, bronie i postacie wymagają jakiegoś poziomu żeby go zrobić np. supra wymaga 7lvla a rhino 2lvla.

Jak masz jakieś pytania pisz tu bądź PW.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Ok, mogę trochę na początku nie ogarniać ale dam radę ;) Teraz, zakwalifikowałem się do następnej rangi ( tak jak tam pisze ) czyli pierwsze zakwalifikowanie się od początku gry, jaką misję mam wypełnić? 

Opublikowano

Dzięki za odp. ;) Fajnie tylko że klikając w to, nie wrzucało mnie do tego lecz kazało mi czekać ileś tam godzin ;P No nic, trza poczekać.
Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Dzięki za odp. ;) Fajnie tylko że klikając w to, nie wrzucało mnie do tego lecz kazało mi czekać ileś tam godzin ;P No nic, trza poczekać.

Temat do zamknięcia.

Ponieważ podejść do testu możesz raz na 24h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...