Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Island Epidemic

bartosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam doświadczonych graczy do gry.

Jeżeli masz zabitych ponad 5k zombie zapraszaj do znajomych

nick: TheWorst

Ponadto mam do rozdania 6 dostępów do beta testów jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać nazwę konta steam lub link.

Opis gry:

Jak przystało na grę z gatunku MOBA, Dead Island: Epidemic kładzie nacisk na rozgrywkę wieloosobową, w której trzy czteroosobowe drużyny graczy rywalizują między sobą oraz walczą zaciekle z falami zombiaków na specjalnie przygotowanych do tego mapach. Zmagania z „żywymi” przeciwnikami oraz chodzącymi trupami, w tym także z potężnymi bossami, wymagają ścisłej kooperacji pomiędzy uczestnikami. Co więcej, podbramkowe sytuacje niekiedy zmuszają do współpracy także z wrogimi zespołami. W przeciwieństwie jednak do klasycznych tytułów MOBA, celem w Epidemic nie jest atakowanie baz opozycji, tylko przejmowanie i utrzymywanie punktów kontrolnych na mapie oraz wykonywanie zmieniających się dynamicznie celów. Szybka rozgrywka sprawia, że gracz musi błyskawicznie dostosować się do panującej w danej chwili sytuacji, gdyż w innym przypadku może skończyć się to rychłą śmiercią lub niepowodzeniem misji.

Wideo:

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Na czym polega dokładnie ta gra? Wiem, że z kimś walczysz przeciwko zombi, ale są tu jakieś tryby, albo zdobywa się tu levele?

Ta gra będzie darmowa czy co? (mam to na steamie, ale nie wiem czy warto ściągać)

Opublikowano

@Up
Jest to ZOMBA. Połączenie MOBY z Zombiakami. Sterujesz z widoku góry zabijasz zombi.  Lvl(Po ukończonej rundzie) i bronie zdobywasz(Możesz też stworzyć). Narazię jest Closed Beta lecz zdobyć gre i dostęp to nie problem. Gra będzie darmowa. Jest kilka trybów:
Horde (Horda. 4 ludzi w ekipie konta zombi a potem boss, Scout (tego zbyt bardzo nie znam), Heroic Horde(Jak horda tylko trudniejsza.), Zbieracz(Normalna opcja. 3 ekipy (po 4 osoby) walczą o punkty między sobą przy okazji zabijając zombie. Postaci jest 5(4 aktualnie do kupienia) Każda postać (oprócz 5) dzięli się na 3 rodzaje. Na Uzbrojoną, survivalową i zmutowaną.

(Nick na steam SBykPL)

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...