Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] USkyblock - pvp na wyspach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z u skyblock. Że na wyspach jest PvP. Jak je usunąć, nie całkowicie z serwera tylko na wyspach. Prosił bym o pomoc gdyż przy dzisiejszych testach serwera  ( który jest otwierany dziś :/ ) jest PvP :/ 

Opublikowano

Wgraj najnowsza wersje Pluginu. zobacz czy nie potrzebuje innych pluginow do poprawnego dzialania

tak mam i nadaj jest pvp :(

czekam na  dalsze odowiedzi

Opublikowano

wysypy są na oddzielnym świecie? każda ma swój świat czy wszystkie są na jednym świecie? daj flagę na cały świat /region flag __global__ pvp deny. A tam gdzie nie ma być pvp zrób oddzielny świat lub zrób cuboida na wszystkie wyspy i wpisz tą komende /region flag (nazwa cuboida) pvp deny 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

wysypy są na oddzielnym świecie? każda ma swój świat czy wszystkie są na jednym świecie? daj flagę na cały świat /region flag __global__ pvp deny. A tam gdzie nie ma być pvp zrób oddzielny świat lub zrób cuboida na wszystkie wyspy i wpisz tą komende /region flag (nazwa cuboida) pvp de

wyspy mają oddzielny świat. każda jest na tym samym świecie. dałem tą flagę i raczej działa :D . a to za dużo by było :/

Mam ten sam problem!!!

Dzis otwarcie serwera a nawet nie wiedzialem ze na is pvp jest!!!

POMOCY!!!!!

Wejdź na /is i wpisz /rg flag __global__ pvp deny i już powinno działać kolega wyżej napisał nie dokładnie trochę ale już jest spk ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...