Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki champion najbardziej OP?

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, na obecną metę jaki jest najlepszy champion?

Na topa: jaki

Na mida: sraki

itd.

Nie da się zrobić jakieś lepszej ankietki to tutaj głosujcie i przechodźcie dalej po pozycjach (top, jungle, m...)

Opublikowano

Japierdole, masz szczescie, ze mam mocne nerwy. Usuncie ten link xD

Top: Jax

Jungle: Noctrune/Emumu

Mid: Katarina

Adc: Jinx

Support: Annie

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moim zdaniem i tak najlepszym champem jest Malphite.

Bezkonurencyjnie najlepszy. Dużo bije, szybko biega, nawet szybko bije, i zadaje obrażenia, może posiadać dużą ilość zdrowia i też trochę many się przyda.

Kupujesz łezke w early i mają przerąbane. Potem to tylko trochę wampiryzmu zaklęć i full sustaino.

@top

A co cię to obchodzi? Idz się naucz grać a nie wyzywasz.

Opublikowano

koledzy u góry jakie macie dywizje w leage of legend??

Przeciez my sie znamy. 

@ Edit

Platyna 3.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moim zdaniem i tak najlepszym champem jest Malphite.

Bezkonurencyjnie najlepszy. Dużo bije, szybko biega, nawet szybko bije, i zadaje obrażenia, może posiadać dużą ilość zdrowia i też trochę many się przyda.

Kupujesz łezke w early i mają przerąbane. Potem to tylko trochę wampiryzmu zaklęć i full sustaino.

@top

A co cię to obchodzi? Idz się naucz grać a nie wyzywasz.

ok sorki a moglbys podac build dalszy na malphite??

Opublikowano

ok sorki a moglbys podac build dalszy na malphite??

Łezka, Hextach (ale tak szybko kupuj), bootki berserki (mało szybkości ataku ma, a jego umiejętność: Brutalne Uderzenia jest świetna z szybkością ataku).

Tera trochę mocy umiejętności: nasze ultti ma przelicznik 1, więc używając dobrze Niepowstrzymanej Siły przeciwnik nie ma żadnych szans. Kupujemy Kapelusz Rabadona.

Ogólnie Sejsmiczny Odłamek dobrze na aleji pomaga, też Berło Rylai dobrze działa z tą umiejętności. 2 Ostrza Dorana żeby troche życia i obrażen do ataku.

Ogólnie to wiesz, jak masz 6 itemków to potem ten słabszy (np. ostrze dorana) sprzedajesz. Na wapmiryzm zaklęć polecam Wolę Starożytnych lecz Hydra też może być jak potrzebujesz dużo obrażeń do ataku. 

Potem Sytacyjnie ja zwykle kupuje dwa Krwiopijce żeby dużo bić.

Opublikowano

Łezka, Hextach (ale tak szybko kupuj), bootki berserki (mało szybkości ataku ma, a jego umiejętność: Brutalne Uderzenia jest świetna z szybkością ataku).

Tera trochę mocy umiejętności: nasze ultti ma przelicznik 1, więc używając dobrze Niepowstrzymanej Siły przeciwnik nie ma żadnych szans. Kupujemy Kapelusz Rabadona.

Ogólnie Sejsmiczny Odłamek dobrze na aleji pomaga, też Berło Rylai dobrze działa z tą umiejętności. 2 Ostrza Dorana żeby troche życia i obrażen do ataku.

Ogólnie to wiesz, jak masz 6 itemków to potem ten słabszy (np. ostrze dorana) sprzedajesz. Na wapmiryzm zaklęć polecam Wolę Starożytnych lecz Hydra też może być jak potrzebujesz dużo obrażeń do ataku. 

Potem Sytacyjnie ja zwykle kupuje dwa Krwiopijce żeby dużo bić.

a krwiopijca moge kupic bo dobry przedmiot duzo mocy obrazen i duzo kradziez zycia daje. i gdzie chodzisz na topa mida czy adc

Opublikowano

a krwiopijca moge kupic bo dobry przedmiot duzo mocy obrazen i duzo kradziez zycia daje. i gdzie chodzisz na topa mida czy adc

Różnie, ale jak ide adc (z moim buildem wszędzie gdzie pójde sieje postrach) to mnie wyzywają że minionów nie bije, a tu najpierw trzeba przeciwników zabijać. Grając Malphitem nie bij minionów. Też na środkową aleje chodzę. Trochę na górną, ale moim zdaniem jest tam po prostu słaby: Jak jesteś w fioletowej drużynie nie masz jak blue szybko wziąć będąc na topie. Też kolega mnie nauczył (piszesz: smiteless [nie wiem co to znaczy]) i czekasz aż ci blue odda (dobrze mieć blue na 1 poziomie), ale nie zawsze ci odda bo też noob junglerzy są.

Opublikowano

temat zamienił się w.. co? dokładnie: troll'a.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...