Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy

Goroos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiś 3 miesięcy miałem wersje piracką Army 2 OA i DayZ Mod jakieś parę dni temu kupiłem w promocji Arma 2 Combined Operations, i się zaczęło. Wszystko poinstalowałem , Arme 2 , OA , Beta patch, dayz. No więc próbuje włączam najpierw Arme 2 - działa do menu , wychodzę. Włączam Arme 2 OA- ,,wrong Cd key given In menu” uruchamiam jeszcze raz działa do menu, wychodzę. To samo z Beta patchem i DayZ. No wiec próbuje wejść na jakiś server , za pierwszym razem wywaliło mine bez powodu , potem „Bad version server reject connection” przy kolejnej próbie „battleye connection failed” więc próbuje połączyć się przez gre, w wyszukiwarce większość serwerów jest albo czerwonych albo nie da się z nimi połączyć bo „Bad version(…)” no więc logiczne ,że klikam w dayz commanderze ,żeby spatchować arme oa do najnowszej, no wiec klikam install i komunikat „wrong Cd-key” wyczytałem gdzieś w internecie ,żeby zrobić reinstall przy uruchomionym w trybie administratora Steamie. Nic nie, dało nadal to samo. Próbowałem instalowania patchy bezpośrednio ze strony, przekładania plików z beta patcha do OA ale nadal nic to nie daje, próbowałem także zmiany Cd-keya , pobrałem jakiś Cd-key changer ,ale w rejestrze po teoretycznej „zmianie” jest cały czas ten sam klucz. Co robić? Jak to jest ,że z piracką wersją ma się mniej problemów niż z zakupioną? Zastanawiałem się nawet czy by nie wrócić do Piratki. Może ktoś pomóc? Już 3 dzień wojuje z tym błędem.

Opublikowano

Przeinstaluj całkowicie gry. 

Wywal wszystkie pliki moda i zacznij używać DayZ Commander

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...