Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] SiemaPimp

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam czy moglbym dostac unbana i bym nie trollowal, juz na mpc forum? Na te konto w ktorym pisze ten post? I bym nie robil multikont itp. ;p

Nie mam polskich znaczkow sora!

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Witam czy moglbym dostac unbana i bym nie trollowal, juz na mpc forum? Na te konto w ktorym pisze ten post? I bym nie robil multikont itp. ;p

Nie mam polskich znaczkow sora!

Masz nowe konto, po prostu przestań łamać regulamin, a nie zostanie ono zablokowane.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

kur ale ja bym chcial tamte Panie moderatorze duzo poscikow mialem ilikow  zlitujcie sie, nigdy nie chcialem unbana! Az do teraz postanowilem sie zmienic!!

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

kur ale ja bym chcial tamte Panie moderatorze duzo poscikow mialem ilikow  zlitujcie sie, nigdy nie chcialem unbana! Az do teraz postanowilem sie zmienic!!

Niestety, ale nie otrzymasz unbana, było się zachowywać w sposób normalny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...