Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tą kolejką?

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chcę wejść na arama. Pisze, że za ok. 50s znajdzie ludzi, więc czekam i czekam i tak doszło do 30 minut. Delikatnie się wk*rwiłem i wyłączyłem tą kolejkę i włączyłem arama od nowa. Wtedy pokazało mi, że zostałem zbanowany na dołączanie do kolejek na 15 minut. Zbugowane gówno -.-

RITO WTF

@edit

Idzie następna kolejka pisze że w 0:50 znajdzie a jest już 8 minut ...

Opublikowano

No właśnie nie. Nawet nie wyskoczyła mi wiadomość ze znalezieniem gry więc jak ? :/

@edit

Kolejka znowu doszła do około 10 minut, wyłączyłem i znowu mam bana na kolejke :)

Opublikowano

Ja tez mam cos takiego ze gdy mi neta zatrzyma a potem znow wlaczy to mi nie wyskakuja gry jak czekam w kolecje (chodzi o powiadomienia), a niedawno rito wprowadzil ze gdy sie dlugo nie dolacza do kolejki to sie bana na kolejke dostaje aby zapobiegnac zatrzymywaniom kolejek, wystarczy zresetowac clienta ;)

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Jak neta urywa to tak się dzieje. I tak na prawdę jesteś w kolejce, ale Ty tego nie widzisz i po tych kilku min zamykasz a tu puf. Nic już nie ma :v 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...