Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFBot pomijanie

MrKamyyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Sluchajcie da sie zrobic, zeby bot pomijal misje? Mam grzybki, wiec nie chce czekac, jak moge je pomijac. Mam nadzieje, ze pomozecie :)

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Chcesz brać misje i od razu przyśpieszyć czas? Tak się nie da.

Chce wziac misje i ja pominac, przeciez jest taka opcja, ze za grzybka sie pomija.

Opublikowano

Nie da się. Możesz przyspieszyć, kupując rumaka

@patrykstefan1

Ja gram tylko na publicznych serwerach. Tam się nie da. Gram ponad rok, może się mylę przepraszam.

Opublikowano

Pewnie chodzi Ci o prywatne serwery. Ja sam używałem programu Tasker 2.0. Program ten klika w kilka miejsc, które wyznaczysz.

Chcesz mogę zapodać mój config, dzięki któremu w godzine/dwie nabiłem 100 poziom na s3.sfgameprivat.ct8.pl.

graphic.png

Opublikowano

Pewnie chodzi Ci o prywatne serwery. Ja sam używałem programu Tasker 2.0. Program ten klika w kilka miejsc, które wyznaczysz.

Chcesz mogę zapodać mój config, dzięki któremu w godzine/dwie nabiłem 100 poziom na s3.sfgameprivat.ct8.pl.

To jakbys mogl, to zapodaj ;>

Opublikowano

Nie da się. Możesz przyspieszyć, kupując rumaka @patrykstefan1 Ja gram tylko na publicznych serwerach. Tam się nie da. Gram ponad rok, może się mylę przepraszam.

Idiot everywhere ... Po 23 się da :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To widać, że nigdy nie grałeś po 23 w sf.

Obecnie w bocie nie ma tego.

( dla ogarow np. 'tworcow botow' to dzieki pomijaniu misji da się robić 99999... Awki bez picia piw oczywiście tylko na privach. Polecam xD, a dla twórcow priwow - zabezpieczcie to :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...