Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj body 75 lvl, a dt i v3

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Moja postać wygląda następująco: 75 lvl body aura m6 berek m5 (wiem, że lipa ale dzisiaj kupilenm już 50 ku aur) pamiatki skończone eq: truta +6 sr 41 3xkd+4 strachu+7 boga+95b 2khp 3xkd+4 sokola +9 5b nno ebo+9 ebo naszyjnik 1,5k hp, buty z brązu 2khp branza z nieb łez +9 5b 2khp 3 do pz, staty: PZ: 16,4k Atak z aurą bez konia 883-955 (można załatwić wierzcha 100 ataku) wtedy bd +1k. deffa z wierzchem na 150 deffa 753. Pytanie czy dam rade spota w v3 z buffkami 35% i drugie, jak będę radził sobie w dt i czy warto żebym tam poszedł?

Opublikowano

Eq masz wg. mnie bardzo dobre. W V3 będziesz radził sobie lajtowo tylko skille podbij do m9+ ;) Co do dt ogarnij cos na nieumarłe i strzały i wtedy lajcik.

Ps. Kup sobie fenki +7/8/9 z hp.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

v3 myślę lajtowo.

Eq spoko, buffka masz, staty w porządku - super ;)

Co do DT, to zdecydowanie więcej na demony no i strzały. Buffa masz, więc jeśli nie chcesz robić solo, możesz zabrać kogoś do pomocy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A powiecie mi jaki jest nowy sposób na zdobycie wierzcha bo kiedyś np jak było 6 bestów to o 19 w 3/6 bestów bylo swiadectwo teraz już to nie działa, powiecie? to oprocz lubie to poleci naj

Opublikowano

O matko to ja wiem, a poza tym odpowiedziałeś za 1 razem perfekcyjnie, a widzę, że Kolego twoja wiedza na temat metina jest naprawdę mikroskopijna, bo wierzchowce lecą od 19- 21 ....

Opublikowano

1. Nie jestesmy kolegami 2. Moj błąd 3. Nie wiesz jaką mam wiedzę o metinie więc sie nie udzielaj... Jak chcesz sie kłocic zapraszam do napisania PW ;)

@ Nie rozumiem twojego pytania, naucz się poprawnie je składac.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Eq masz bardzo dobre... Dasz chyba rade :D

PaiiO_eune_150_1.png <-- Konto poboczne :)

Kupie konto steam cs:go. Więcej na PW!!

Opublikowano

ja bodym majac 13k hp 700 defa 0 dt 0 strzaly(aura P reszta m6) i bufy po 30% dawalem rade wybic spota w 2 min 50 sek (resp co 3 min) wiec ty bys nie dal rady?:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...