Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zamykanie się photoshopa cc

jasieg11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem gdy otwieram większy plik w photoshopie cc (266MB) to wyskakuje komunikat że zaraz zamknie się program proszę to zapisać, raz kliknąłem anuluj to wylogowało mi cały komputer. a gdy najpierw kliknę żeby się to uruchomiło a ps jest zamknięty to wywala wszystkie strony a potem crashuje ps następnie włączam photoshopa i wyskakuje taki błąd sWVskg6.png
Wcześniej nie miałem takich problemów. Wiecie jak to rozwiązać? daję limit/2 lajk

936131400425106482086.png
Opublikowano

kb-qxsxcijedzbnwqkaexbr.jpg

Zobacz dostępną pamięć ram, a wykorzystywanie MB przez Photoshop. 100%. Zmniejsz do około 60-70%.

Dodatkowo nie widzi on Ci żadnego procesora graficznego o.O Użyj jeszcze tej opcji po prawej "użyj procesora graficznego". (priorytet)

Opublikowano

To jest problem 32 ;/ prawdopodobnie masz za mało miejsca na dysku + system. Myślę, że takie problemy będziesz mieć cały czas. Dlatego najlepiej, jak pobierzesz sobie jednak którąś ze starszych wersji, ze słabszymi wymogami.

Pobieram cs6, dzięki @Wredna ps chcesz te lajki? :D

//zamknę jak wypowie się wredna co do lajków :D

Nie potrzebuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...