Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Hardmode i PWN Hammer

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem  gram na terrarii android 1.0.6 i gdy pokonałem Wall of Flesha, nie włączył mi się Hard Mode ani nie wypadł PWN Hammer. Próbowałem zabijać go z 7 razy i mam tylko 3 emblemy, Clockword assult rifle oraz laser rifle. Nie wiem czy chodzi o to że mam za słabą wersję terrarii bo widziałem na filmikach ludzi którzy mieli na Terrarii androidowej Hard Mode. Prosze o pomoc.

@edit: Ewentualnie jeśli nie da się włączyć Hard Mode na wersji Androidowej to dajcie linka do programu którym mozna na tej wersji dodać sobie itemy.

Opublikowano

Na oficjalnej wiki jest napisane, że hardmode nie ma jeszcze w wersji na androida, sam grałem na tablecie i mogę to potwierdzić.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ja tam nie polecam, tak trudno jest grać na kompie? Ja na początku też się wciągnąłem na tablecie ale z braku hardmode przeszedłem na kompa. Na kompie jest lepiej, więcej widzisz, łatwiejsze sterowanie. A ten koleś na filmiku ma hacki bo ma takie okrągłe liczby, np. 250 suspicious looking skull, czyli item z gry na konsole. Nie znam się, może to photoshop czy inne edytory, albo sprytnie odtworzył filmik. Jedno jest pewne - będziesz miał wirusy.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ja tam wolę grać na telefonie :/ Potrzebny mi 1 item dodany jakims edytorem - PWN Hammer

@edit: A propo tego filmu ten typ  w 4:24 ma biom The Hallow. Nie wiem jak skoro nie ma HardMode.

Opublikowano

Biom hallow to nie jest, ponieważ nie ma teczy w tle. Na komputerze jezeli nie pokonasz wofa to jak uzyjesz hallow seeds to jest tak samo. I tak koles zrobil, skoro juz zhackowal inne itemy to rowniez hallow seeds, a drzewa tez mozna takie kolorowe posadzic. Jak bardzo chcesz te itemy to próbuj sciagnac ten swiat/postac i wsadzaj do roznych plikow. Ja ci radze graj na kompie lub czekaj na aktualizacje.

@Edit tu nie chodzino sam pwnhammer, gdyby hardmode byl gotowy i zoptymizowany na urzadzenia mobilne to od razu by go dodali, a nie ustawiali by pwnhammer nie dropnal. Po prostu hardmode nie ma w plikach, sa itemy z niego, bo po co cos usuwac, skoro to bedzie pozniej? Bez hackow i tak tych itemow nie zdobedziesz.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

1. Jak już mówiłem nie chcę grać na kompie, ponieważ mi się nie podoba.

2. Co do plików powiec dokładnie do jakiego bo w poradnikach mówią że wchodzisz do pliku systemu data i tam jest plik terrarii ale u mnie nie ma tam nic :/ (mam LG L5)

Opublikowano

Nikt nie ma takich pomysłów jak ty, zakończ już ten temat. Pogódź się z tym, że nie ma hardmoda na androida i nie da się go na razie zrobić. Jedynie odwzorowanie, ale jak nie umiesz go zainstalować to nie będziesz miał. 

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...