Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zakonczenie II Wojny Swiatowej

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo zakończenie 2 wojny już było. WG na rocznicę tamtego wydarzenia na pewno coś przygotuje, obiło mi się o uszy, że będzie nowy hangar okoliczonściowy, ale szczegółów eventu nie znam.

Opublikowano

Byłem pewny że koniec 2 wojny światowej był 8/9 maja 1945r. ;> (oczywiście w Europie), chyba że coś mnie ominęło?? xD

yyakuza.jpg

Opublikowano

tak sobie piszemy ale to nie smieszne byc moze za niedlugo sami bedziemy jezdzic czolgami w realu ;)

a co do tematu ktos cos wie co WG planuje na ta okazje?

Opublikowano

@up wojna może się niby zakończyła któregoś tam ale po tym nibym oficjalnym zakończeniu wojna nadal trwała  i się zabijali więc nie sądzę by wg coś robiło event

1800 post 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

tj dzien zwyciestwa i w rosji jest to swieto panstwowe wiec WG napewno sypnie promocjami tym bardziej ze GF open beta coraz blizej a i amerykanie mmo z tankami w roli glownej przygotowuja 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Zrobić coś zrobi, bo będzie hangar okolicznościowy, a co za tym idzie fajne eventy. Co zrobi nie wiadomo, okaże się w praniu dopiero. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...