Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CHAMPIONSHIP RIVEN w jakiej cenie?

UdyrForTheWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby był kod, to kilkaset zł, konto kilkanaście złotych może :D

Opublikowano

@UP Championship riven jest drogą skórką

top. musiałbyś wbić tam chyba 30 lvl i wbić jakąś dobra dywizję żeby to potem sprzedać za tyle ile warte :)

Opublikowano

Konto jest bardzo słabo rozwinięte, nie wiem czy komuś chciałoby się kupować specjalnie konto 12 level, żeby mieć Championship Riven :) Maksymalnie kilka złotych, lepiej wylevelupuj i sprzedasz za kilka stówek.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Wbij 30, dojdź do G1-P4 kup ze 3 skiny, kup za ip sporo postaci i masz 5-8 stówek.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Myślę że z tym kodem  i wszystkimi informacjami do konta + mail na którym założone było konto dostałbyś z 100-150 zł w takim stanie jak jest.

Opublikowano

prosze was ;x ja bym 20zł nie dał za takie konto. ale jakby mi ktoś zaoferował kod na skina to z setke bym rzucil. aczkolwiek żeby płacić tyle ile wolaja to mnie nie pojebało ;)

Opublikowano

prosze was ;x ja bym 20zł nie dał za takie konto. ale jakby mi ktoś zaoferował kod na skina to z setke bym rzucil. aczkolwiek żeby płacić tyle ile wolaja to mnie nie pojebało ;)

sprzedają do 200€ no to pozdrowienia ;* sam kod

f1a327ea2f.png

Opublikowano

sprzedają do 200€ no to pozdrowienia ;* sam kod

No własnie sam kod  a jak wyciągniesz kod z konta dajmy na to

masz D1 chciało by Ci się lvl'ować do 30 znowu by mieć skina i to na innym koncie ?

Opublikowano

No własnie sam kod  a jak wyciągniesz kod z konta dajmy na to

masz D1 chciało by Ci się lvl'ować do 30 znowu by mieć skina i to na innym koncie ?

nie, ale jak bys dobił 30 lvl i wbije b5 to tego konta bym nie kupił na 100%

+ konto z tym skinem traci na wartosci! kod jest 10x wiecej warty niz konto ze skinem.

jdr1.png

Opublikowano

Czemu ten kod jest tak dużo warty? :O przecież ten skin był za 975RP normalnie, więc czemu taki skok ceny nagle.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czemu ten kod jest tak dużo warty? :O przecież ten skin był za 975RP normalnie, więc czemu taki skok ceny nagle.

bo jest on z 2012 roku, LOL ?

poza tym miałem rpki na kupno championship thresha ale nie mialem bohatera i tak to jest :X

f1a327ea2f.png

Opublikowano

hahaha aż mnie kurwica strzela jak widzę neokidsów które pisza wbij 30 lvl i przynajmniej gold i sprzedaj za 500-800 zł XDDDDDDDD dosłownie sram wam na ryj cebulaki,

jedynie niewykorzystany kod jest dużo warte a konto z tym skinem nie nabiera prawie WCALE wartości, może kilkanaście zł więcej niż bez niego

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShiroisonfire
Nie wiem czy widzisz datę przy postach.

Ale tak czy inaczej , na aktualny czas konto jest warte dużo więcej.
Nie ma już (albo dopiero to wprowadzą) opcji wpisywania kodów na dane skiny więc każde konto z takim skinem można nazwać kontem "Bezcennym"

Opublikowano

Jak bys wbil Challengera, i mial kilka takich fajnych skinow to bys zarobil , konto malo warte , ale sam kod na skin jest wrat duzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...