Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban wtf?

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 godziny na CS:source, kupione 2,5 lat temu i dostałem bana na VAC wtf? Za co niby? Cheatów nie używałe, cs;go, i cs1.6 czyste, jakiś portal hl2 zbanowane WTF? za co?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

My mamy wiedzieć?

Napisz do supportu!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Przepowiem czy przyszlosc dostalem vac ban za cheaty i sie nie wykrecaj tak jak nitro z bolem.Mozesz napisac do supportu lecz raczej nic to nie da. 

Przepowiem czy przyszlosc dostales vac ban za cheaty i sie nie wykrecaj tak jak nitro z bolem.Mozesz napisac do supportu lecz raczej nic to nie da. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja kiedyś napisałem do supportu, bo dostałem trade bana,

problem naprawili po niecałej godzinie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

**Wróżbita Maciej** 

Przepowiadam Ci, że steam ci zrobił kawał i musisz napisać do supportu by ci to naprawili skoro nie masz powodu do bana. 

** Maciej odchodzi ** 

Opublikowano

VAC banuje wszystkie gry na danym silniku (czyli dostaniesz banana na CS:S to automatycznie leci na wszystkie gry z sourca). Support Ci pewnie napisze że VAC nigdy się nie myli. VAC czasem twierdzi że nawet niestandardowe modele to cheaty, więc jeśli coś grzebałeś w plikach to pisanie do supportu nic nie da. 

Opublikowano

Chałwa. Żeby tak się żalić na forum od cheatach że dostało się bana za "niby" cheatowanie. Gdzie sens gdzie logika, gdzie chleb gdzie masło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...