-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Gotyer
Gotyer
Witam, ostatnio 2 dni temu zainstalowałem sobie ang. język w league of legends. Na następny dzień komputer mi się zaciął na puplicie i musiałem zresetować, potem mi się zacinał nawet przy starcie systemu. Wczoraj mi się zaciął dwa razy na koniec rozgrywki w lola, dziwne ze dwa razy w tym samym momencie jak sie zakończyła i widniał napis "Zwycięstwo". No ale to nie wszystko, dzisiaj przy starcie systemu wywalilo mi blue screena, jedyne co mi się rzuciło w oczy to "Collecting data for crash dump". Komputer raz działa, a raz nie zależy co robie, bo jeżeli tylko smurfuje po internecie albo siedze na skype to nic się nie dzieje. Dopiero gdy włącze jakąś gierkę albo wczoraj odpaliłem combofixa to mi się zaciął i musiałem zresetować.
// Może mało istotna informacja: Na dysku D utworzył mi się folder o nazwie "$RECYCLE.BIN" który niby jest pusty, ale jak usuwam to są tam jakieś pliki.
Systemowa partycja to C.
Dodam iż mam procesor AMD Phenom II X2 Black Edition 3.2 Ghz - wcześniej miałem odblokowane 4 rdzenie bo tak się dało, ale teraz mi je wywaliło samo gdy zaczeły się te problemy.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.