Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Can not connect to the server

_AvengerS-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno był patch po konserwacji CA zazwyczaj włączasz grę i robi się Pacz ja do dziś mam coś takiego jak odpalam CA (ss) próbowałem patchować ręcznie też nie idzie kolejny błąd (ss2)  2 razy pobierałem instalkę z strony CA EU i robiłem 4 reinstalacje nic nie pomogło ? Może ktoś z waz pomoże ?

post-1024612-0-97639500-1398502518_thumb.png

post-1024612-0-81784100-1398502598_thumb.png

Opublikowano

Wyłącz zaporę, jeśli mieszkasz np. w USA to na EU nie pograsz.

Opublikowano

Prawdopodobnie wszystkim wyskakiwal ten blad o tej godzinie... a teraz juz mozesz wchodzić na gre?? bo mi juz działa

Opublikowano

Prawdopodobnie wszystkim wyskakiwal ten blad o tej godzinie... a teraz juz mozesz wchodzić na gre?? bo mi juz działa

Robi mi tak od środy 23.04 :(

Reinstal gry zawsze pomaga ja teraz bylem i działa normalnie :)

Troszkę czytania ze zrozumieniem ,,4razy robiłem reinstalacje'' ^_^

W antywirusie.

jak to zrobić ?

Opublikowano

Robi mi tak od środy 23.04 :(

Troszkę czytania ze zrozumieniem ,,4razy robiłem reinstalacje'' ^_^

jak to zrobić ?

Najlepiej to zgaś całkiem antyvirka + zapore systemu windows i spróbuj.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A pytanie u mojego brata na kąmpie też tak robi mamy ruter czyli tego samego neta może coś z IP ?

Opublikowano

A pytanie u mojego brata na kąmpie też tak robi mamy ruter czyli tego samego neta może coś z IP ?

Wątpie.

Jak nie działa zgaszenie antyvirka i zapory systemu windows daj jeszcze tryb online na internet exploer(jeśli nie masz)

Jak nie zadziała skasuj całkiem CA i pobierz nową instalkę i próbuj.

Opublikowano

Ty w ogóle masz Internet Explorer? (nie widzę na pulpicie)

Brat ostatnio usunął i miał ten sam problem, bo IE jest potrzebny aby gra działała.

Opublikowano

Nie pomogło.

Wątpie.

Jak nie działa zgaszenie antyvirka i zapory systemu windows daj jeszcze tryb online na internet exploer(jeśli nie masz)

Jak nie zadziała skasuj całkiem CA i pobierz nową instalkę i próbuj.

Jak zrobić Internet Explorer tryb online bo nie korzystam z tej przeglądarki :D i próbowałem 2 razy pobierać instalkę dupa nie pomogło ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Internet Explorer--->Plik---->Odznaczasz pracuj w trybie offline

Też nie pomogło ? kurcze próbowałem prawie wszystkiego i zmieniałem ip i wszystko resetowałem ruter no nie wiem co mam jeszcze z tym zrobic. :(

Opublikowano

Jeśli masz wolę walki możesz spróbować tego z komentarzy wynika że niektórym pomogło.

(Potrzebny link w opisie filmu)

https://www.youtube.com/watch?v=5zfQOYKEEek

Możesz równiez napisac do supportu CA tak na wszelki wypadek ale pewnie podadzą ci podstawowe regułki c:.

Nic z Tego mi wyskakuje co innego niż na filmiku i dupa.

A taka sprawa udostępniłem neta smartfonem i Włączył mi się Combat ale działał tak że włącza sie 15 minut i nie da sie grać bo takie lagi bo telefon nie pociągnie lepiej neta, czyli muszę mieć jakiś problem z netem może coś zablokowane ?

Opublikowano

Nic z Tego mi wyskakuje co innego niż na filmiku i dupa.

A taka sprawa udostępniłem neta smartfonem i Włączył mi się Combat ale działał tak że włącza sie 15 minut i nie da sie grać bo takie lagi bo telefon nie pociągnie lepiej neta, czyli muszę mieć jakiś problem z netem może coś zablokowane ?

Tak mając ten error jest wielkie prawdopodobieństwo że masz coś właśnie zablokowane. 

Możliwe że wina lezy po stronie dostawcy internetu możesz zadzwonić i się dopytać.

Nawiasem działa ci strona combat arms? (oficialna)

Opublikowano

Zresetuj parę razy połączenie z netem :O

Wejdź jeszcze w cmd i wpisz

ipconfig /release
ipconfig /renew
Opublikowano

ipconfig /release
ipconfig /renew

To już robiłem i resetowałem i nic a dostawce internetu nie zmieniam od 2 lat w combata gram ponad 3 ?

Opublikowano

ipconfig /release
ipconfig /renew

To już robiłem i resetowałem i nic a dostawce internetu nie zmieniam od 2 lat w combata gram ponad 3 ?

Mogło się coś u niego zablokować raz uzytkownik miał podobny problem i okazalo się że usługodawca omyłkowo mu zablokował coś tam  a jakis czas przedtem grał na tym samym internecie.

Opublikowano

Mogło się coś u niego zablokować raz uzytkownik miał podobny problem i okazalo się że usługodawca omyłkowo mu zablokował coś tam  a jakis czas przedtem grał na tym samym internecie.

Dokładnie, i ile dobrze pamiętam to była wina portów, jakieś zablokowane porty czy coś takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...