Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Obecna meta

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Czy twitch nadaje się na dzisiejszą metę i czy da radę na tych sławnych adc jak jinx czy lucian,oraz czy Jayce da radę na tym topie ? Zauważyłem,że teraz dużo ludzi nim gra.

Opublikowano

Jak ja widzę tych ludzi "czy coś takiego jest w mecie?" Co jeśli Ci powiem że każdą postacią da się grać, tylko trzeba wiedzieć jak?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Z twitchem jest taki problem, że nie posiada on dobrze działającego mechanizmu ucieczki, tak jak np. lucian. Jeśli chodzi o jayce na topie to ciężko jest mu się przebić przez takich toperów jak renekton. Do tego dobry jak czy riven mogą bez problemowo wejść całym combo w jayca. O wiele lepiej tak postać sprawdzą się na midzie przeciwko ap carry bez escape.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Twitch jest dobrym adc, ale grają nim głównie dlatego, że jest po reworku.

Jayce? Nie widzie go w ogóle.

Nie patrz cały czas na mete, jeśli potrafisz, lubisz czymś grać i robisz to dobrze.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Z twitchem jest taki problem, że nie posiada on dobrze działającego mechanizmu ucieczki, tak jak np. lucian. Jeśli chodzi o jayce na topie to ciężko jest mu się przebić przez takich toperów jak renekton. Do tego dobry jak czy riven mogą bez problemowo wejść całym combo w jayca. O wiele lepiej tak postać sprawdzą się na midzie przeciwko ap carry bez escape.

A jego niewidka naprawde jest slabym systemem ucieczki? Nie raz dzieki niej udalo mi sie uciec z ganku nawet gdy nie mialem warda. Ja go polecam jest spoko i zawsze byl tylko dostal vu i bardziej zacheca ludzi.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A jego niewidka naprawde jest slabym systemem ucieczki? Nie raz dzieki niej udalo mi sie uciec z ganku nawet gdy nie mialem warda. Ja go polecam jest spoko i zawsze byl tylko dostal vu i bardziej zacheca ludzi.

Zanim wejdziesz w niewidke to dobry jungler już dawno cię zabije. Do tego mówiąc o escape mechanizm miałem na myśli coś w rodzaju odskoku.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nowy Twitch jest bardzo mocny dziś grałem rankeda i gość po prostu zdominował nim grę. Całkiem silny jak na obecną mete.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...