Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPSów

Bambuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś pobrałem BF3 i wchodzę w grę mogę pograć np 30sec albo jeszcze przed kliknięcie "Wejdż do akcji" zawiesza mi się gra czekałem 15min i nic ciągle widzę to co przed 15 min nie mogę się ruszać i nie słyszę dżwięku dawałem napraw tę gre w origin i nic. wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

Karta Graficzna:ATI Radeon HD 4800 Series

CPUID: nazwa procesora AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor
4gb ram

Czytałem na necie że może być to winna karty dżwiękowej i dużo ludzi tak ma próbowałem usuwać  pliki z Dokumenty/Battlefield3/Settings ,wpisałem komende do cmd bcdedit /set increaseuserva 3072

Opublikowano

Myślę ,że za słaby komputer. Na komputerze z radeonem hd6950 (jakiś z serii 6xxx) i quad core 2,40ghz gra na minimalnych chodzi w 40-50 fps na minimalnych. Podejrzewam ,że komputer nie wytrzymuje renderu mapy.

Opublikowano

pomoc na poziomie profesjonalnym ... nie dziękuję

już wolę iśc na inne fora gdzie Moderator działu będzie ogarnięty

Opublikowano

Tam Ci to samo powiedzą. Po prostu masz za słaby komputer. Nikt Cię tu nie trzyma :).

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Dokładnie, musisz kupić lepszy komputer. Nie myśl, że będziesz grał dajmy na to w BF4 na ultra grafice z takim sprzętem..

Opublikowano

O co ja czytam.. czyli dysk twardy też grywa rolę w fps'ach czyli jak bym zainstalował na dysku ssd to miał bym większą wydajność ? niż na sata ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...