Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - widzowie/oglądalność

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest szansa na przyciągnięcie widzów do serii z gry FIFA11 (aktualizowane składy itp)?

Seria polegała by na rozegraniu jednego meczu towarzyskiego bądź jednego meczu z ligi/turnieju w jednym filmiku max 10minutowym + oczywiście mój komentarz.

Zastanawiam się czy taka byłby sens kręcenia takiej serii biorąc pod uwagę obecne serie z FIFY 14 Ultimate Team itp.

Z góry dziękuję za wyrażenie opinii :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Na starszych wersjach fify raczej nie masz szans na przyciągnięcie widzów.

Miałbyś jeszcze jakieś szanse na Fifie 14, ale na 11 już nie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja sadze ze ogladalnosc nie zalezy od tego jakie typy gier nagrywasz.Chodzi tu o to w jaki sposob.Musisz widzow zaciekawic robic to z pasją tez dla siebie a nie dla kasy.Ludzie widzac ze sie starasz napewno to docenią i zaczną cie oglądać.

ie068n.jpg
Opublikowano

Tak dokładnie tak jak napisał @up. 

Ale warto też pamiętać o tym, że ludzie oczekują nowości zatem FIFA 14 będzie tutaj górą. Jednak ludzie lubią oglądać klasyki np. ja baardzo lubie oglądać gry. Disciples II, Heroes III - przypomina mi się dziecinstwo, wspomnienia wracają i moge oglądać te filmy w kółko. Pomyśl też nad własnym pomyslem na to co przedstawiasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...