Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoznawalność w sieci

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,czyli o rozpoznawalności w sieci.

Zatem:

• czy warto być rozpoznawalnym w sieci?
  • jak stać się osobą rozpoznawalną?
  • plusy i minusy rozpoznawalności.

Zapraszam serdecznie do kulturalnej dyskusji na ten temat.

egq3SFm.png

Opublikowano

Najlepiej to się @Lord Makin spytać, on wie jak to jest być fejmem w sieci :|

Nie warto być rozpoznawalnym, bez sensu robić sobie hejterów, co prawda w większości przypadków rozpoznawalność = $$$, ale każdy mądry umie zarobić w inny sposób.

Jak się stać? Bo ja wiem, zjedz ślimaka i wrzuć video na YT, zawsze działa.

Opublikowano

Hmm... jeśli masz z siebie robić internetowego celebryte, to raczej nie, bo będziesz miał sporo antyfanów. Jeśli masz talent, który w jakiś sposób wybije cię spośród internetowej społeczności - wydaję mi się, że warto, ale należy zachować pewnego rodzaju skromność :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

1. To zależy czy chcesz mieć z tego hajs albo mieć dostęp do ciekawych rzeczy.

2. Używaj wszędzie tej samej nazwy(tam gdzie chcesz żeby Cię rozpoznawano) w wielu miejscach z tym samym avatarem, zrób kilka dużych projektów i opublikuj je w tych popularnych miejscach robiąc dużo tagów o samym sobie a może droga do fejmu sama Ci się otworzy :D

3. 

-  dużo hejterów

+ hejterzy tak naprawdę pokazują Twoje zalety

-  zrobisz coś śmiesznego i afera na całe internety

+ zrobisz coś dobrego i szacun na większość internetów

-  jak się nie spodobasz jakiemuś psychopacie to możesz być na muszce :D

+ większe profity z samego tytułu bycia popularnym

Admin Cienia
Opublikowano

Według mnie nie warto. Zamiast tracić czas na wszelkiego rodzaju “fanpage“, kanały YT itp. lepiej skupić się na życiu prywatnym, ukończeniu dobrej szkoły, pracy czy rodzinie. To wszytko może stanowić znacznie lepszą “inwestycję“ w życie, niż ilość odwiedzin facebooka lub 5K “e-znajomych“ których i tak nie poznasz.

1294477714-U1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie nie warto. Zamiast tracić czas na wszelkiego rodzaju “fanpage“, kanały YT itp. lepiej skupić się na życiu prywatnym, ukończeniu dobrej szkoły, pracy czy rodzinie. To wszytko może stanowić znacznie lepszą “inwestycję“ w życie, niż ilość odwiedzin facebooka lub 5K “e-znajomych“ których i tak nie poznasz.

Zgadzam się w tym przypadku. Sam przerabiałem motyw z YT więc wiem o czym TCQ mówi... Dopiero teraz u mnie wszystko się normuje, od momentu kiedy nie daje już dubbingów na YT, czy nie siedzę na stronach typu facebook czy inny twitter.

A poza tym, tak jak reszta napisała. Ma to swoje plusy jak i minusy, bo jeśli masz słabą psychikę... To samobójstwo murowane. Pamiętacie przykład angielskiej nastolatki, co popełniła samobójstwo przez szykany na asku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...