Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team trole

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jak trafiają mi sie trole do teamu to najlepiej pójść na afka i nie psuć sobie gry oraz humoru ? 

Co wy robicie jak wam sie trole trafiaja do teamu ?

W takim wypadku co byście zrobili mecz grany jakieś 3-5 min temu ;)

Tak to tylko normal ale mam też tak na rankedach ;c

post-865936-0-65148200-1398462962_thumb.png

Opublikowano

pocieszaj sie tym ze oni beda zawsze w silver :D

Nie mam narazie czym sie cieszyć sam jestem w b1 i moge na nich trafić ...

Jak feedują to 20:00 to zawsze daje /ff :D Jak ranket to tylko motywuje ich do gry <3

Jak sie nawet ich motywować nie da pisałem by nie grali solo prosiłem błagałem ich ale jak zwykle polaczek pisał spier*** ty chu** jeban** itp

Opublikowano

Jest na to świetny sposób. Pobierasz bola, odpalasz katarine i wbijasz golda. 

Mam bola ale moje mecze na nim wyglądają masakrycznie -.- z 8 gier na bolu 4 były przegrane i zrezygnowałem z niego nie wiem jak udaje sie ludziom miec 10win na bolu ... xD

Specjalista
Opublikowano

W tym silverze to tragedia myślałem że będzie tam lepiej niż w brązie ale średnio... Ciężko mi się wybic zawsze w teamie mam jakiś frajerów którzy muszą nafeedowac... zdarza się słaba gra ale żeby mieć takie staty... rito please, tak samo jest dużo afkerów, nie wiem czy to ich natura czy riot ma jakieś problemy... Próbuj carry'owac gre nie zawsze się uda ale przynajmniej warto

Opublikowano

Ja jakoś nie miewam problemów z trollami. Rzadko się trafiają, a jak już się pojawi to tylko jeden. I da się ogarnąć.

Jak strasznie wyklinaja Cie, padaja od turreta etc, to ignoruj i zajmij się czymś do 20 minuty.

Nie AFKaj bo jeszcze bana dostaniesz za to :,P

313561454060320945952.gif
Opublikowano

kk-isvpcrllavavqopvpeks.jpg

Po prostu grasz. Co innego zrobisz? Komu zrobisz na złość jak pójdziesz afk? tylko sobie. W diamencie też są trolle.

enemy team 2 afkow lol :D

@topic jak mnie bardzo wkurwia troll to mu pisze zeby poszedl afczyc. jak jest troche ogarniety tylko buduje troll itemy to gramy 4v5,czasem cos tam pomoze w TF jak zobaczy ze zaczynamy wygrywac

ostatnio zetknalem sie z taka sytuacja : afczylem do 3 minuty meczu,wrocilem i z pomoca junglera wygralem linie. jednak Twitch z mojego teamu zaczal trollowac,bo mowil ze nie chce,zebym JA wygral,bo jestem afkerem (przez te 3min) :D przez niego przegralem serie do g3, mial bodajze 2/14

baner.png

Opublikowano

Nie wiadomo jak z trollami gadać bo i tak sie nie słuchaja robią na złość padają śmieją sie z tego i jak tu sie nie wkurzyć?

x

Opublikowano

Ja tam ignoruje.. Na debila który chce zabłysnąć w internetach trollując lub psując sobie reputacje to jego sprawa.. Olej gnoja , potem tylko wysyłasz do Riot report'a i tyle..

Nie ma co tracić nerwów i stresować się przez bałwana/ów którzy myślą że jak zaczną trollować to im ulży :)

Bywa zdarzają się i tacy xD graj normalnie choćby nwm co :)

Ale lajka nie żałuj : ) 

Xavi2.png

Opublikowano

Respect pick order pls! Minimalizuje podczas wybierania postaci, widzę moja kolej do picknięcia, wow 2 adc i spam polaczków. Gra dalej do wygrana ale czekaj, nie psujmy sobie humoru, biorę 3 adc :) Ostatecznie team 5 adc i zrobił nam się na rankedzie aram. Końcowo przegraliśmy lekko 2/30 ale humor został :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...