Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry typu horror na slabe PC

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie znacie gry typu horror ? Np fear 

Zeby na slaby PC poszedl przynajmniej na low w 20fps

tj 

karta ati radeon hd 2400 pro 256mb 

procek amd athlon dual core processor 5000 + 2,6ghz

ram 4gb 

ie068n.jpg
Opublikowano

Mam podobny lapek do podanych przez cb parametrów tylko procesor gorszy i więces RAM'u ;) i powiem ci tak, Amnesia ładnie mi chodziła tak samo z Amnesia The Dark Descent, Slendermen oraz Left 4 dead 2 :)

Opublikowano

Doom III, Penumbra, AvP II <kampania marine>, ogółem najbardziej klimatyczna, najstraszniejsza gra została już wymieniona tudzież amnesia :), jest do niej multum customowych kampanii niektóre lepsze, ogółem rzecz biorąc udźwiękowianie tej gry jest genialne, polecam :)

Mam podobny lapek do podanych przez cb parametrów tylko procesor gorszy i więces RAM'u ;) i powiem ci tak, Amnesia ładnie mi chodziła tak samo z Amnesia The Dark Descent, Slendermen oraz Left 4 dead 2 :)

Amnesia i Amnesia the dark descent to jedna i ta sama gra chyba co? :) Chyba że masz na myśli Amnesia the Machine for Pigs, ale zdecydowanie o wiele gorsza od poprzedniczki.

Btw od kiedy Left 4 dead to horror?;d Grałem w obie części 500h + na steamie i nie pamiętam nigdy żebym podczas rozgrywki się bał ;)

Opublikowano

Penumbra: Przebudzenie

Penumbra: Czarna Plaga

Penumbra: Requiem

Grałem w to ze trzy lata temu i pamiętam, że cały czas trzymało mnie w napięciu, ale też potrafiło czasami przestraszyć :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...