Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedowe trójeczki - w drodze do wysokich dywizji

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam założenie nowego teamu, bo z aktualnym mmr to raczej za daleko nie dojdziecie.

Opublikowano

Polecam założenie nowego teamu, bo z aktualnym mmr to raczej za daleko nie dojdziecie.

Dlaczego mielibyśmy zakładać nowy team? 24LP za wina to chyba dobrze.

Na piątkach +25LP za wina. Chyba, że to źle dla teamu rankingowego?

I gdzie sprawdziłeś właśnie MMR, że uważasz, że słabo? Według mnie jest bardzo dobrze.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gdybyście założyli team i wbili na nim od nowa pierwsze gry unranked ( I wszystkie je wygrali ) to na pewno byście wylądowali znacznie wyżej, niż jesteście aktualnie :)

Opublikowano

Gdybyście założyli team i wbili na nim od nowa pierwsze gry unranked ( I wszystkie je wygrali ) to na pewno byście wylądowali znacznie wyżej, niż jesteście aktualnie :)

wątpie. po wygraniu 5 by byli silver 5 ^^^

jdr1.png

Opublikowano

Może i masz rację. Tak więc mamy drużynę rankingową, wcześniej zakładaną. ;) 4 gry wygrane na 4. 

wątpie. po wygraniu 5 by byli silver 5 ^^^

Niby czemu? Skoro trafiliśmy do S2 po wygraniu tamtych wcześniejszych. ;)

oy879c.jpg

5bmw2m.jpgMam niestety tylko 2 screeny z 4 gier.

Teraz gramy kolejną, piątą. ;)

I piąta gra! ;)

Dzięki za radę, mamy teraz Gold IV ;)

bajbca.jpg

Wiem, berserkerki to nie był najlepszy pomysł. Aczkolwiek nie padał na mnie focus, a chciałem mieć dobry push.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Może i masz rację. Tak więc mamy drużynę rankingową, wcześniej zakładaną. ;) 4 gry wygrane na 4. 

Niby czemu? Skoro trafiliśmy do S2 po wygraniu tamtych wcześniejszych. ;)

oy879c.jpg

5bmw2m.jpgMam niestety tylko 2 screeny z 4 gier.

Teraz gramy kolejną, piątą. ;)

I piąta gra! ;)

Dzięki za radę, mamy teraz Gold IV ;)

bajbca.jpg

Wiem, berserkerki to nie był najlepszy pomysł. Aczkolwiek nie padał na mnie focus, a chciałem mieć dobry push.

Wiadomo jest spora różnica między 3:2, a 5:0, ponieważ za pierwsze mecze jest więcej LP przyznawane :)

Gratki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...