Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Screeny

Night1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem że screeny z lola zawsze mam czarne. Jak odpale gre przez steam i zrobie f12 screena jest dobrze, ale kiedy odpalam gre normalnie moje screeny są całkowicie czarne.

Opublikowano

odpalam gre i robie ssa tym "print screen Sys Rq" i są czarne.. normalne sa tylko wtedy kiedy robie je odpajac gre przez steama :/ 

a wgl. to mam jeszcze 1 problem. W grze mam 60/70 fps na wysokich, a z dala od przeciwnika 100/110, tyle że podczas ładowania gry łapie scine na 20/30% i po około 20 sekundach spowrotem zaczynam się ładować a po załadowaniu przez 5/10 sekund mam 1 fps na spawnie.

Opublikowano

Odpal normalnie, kliknij F12 i potem wejdź to folderu z grą i dalej w folder screenshots, tam ci się zapisują screenshoty... Sprawa załatwiona.

Co do FPS - Jak się oddalisz od wrogów to masz więcej FPS bo "Komputer nie musi aż tak pracować" anyway, co do 1 fps na spawnie to ja tak kiedyś miałem, ale nie pamiętam co zrobiłem by to naprawić, po prostu gra Ci się musi załadować a to chyba normalne?

GlGZxgg.png

Opublikowano

Odpal normalnie, kliknij F12 i potem wejdź to folderu z grą i dalej w folder screenshots, tam ci się zapisują screenshoty... Sprawa załatwiona.

Co do FPS - Jak się oddalisz od wrogów to masz więcej FPS bo "Komputer nie musi aż tak pracować" anyway, co do 1 fps na spawnie to ja tak kiedyś miałem, ale nie pamiętam co zrobiłem by to naprawić, po prostu gra Ci się musi załadować a to chyba normalne?

GlGZxgg.png

Rozumiem że się musi załadować ale jest to nienormalne. Kiedys 5-10 sekund i miałem 100%. Teraz na 20-30% łapie scine i po 15 sekundach zaczynam się dalej ładować.

Opublikowano

przeczysc kompa CCleanerem,nie masz czasem wirusow?one czasem takie cos powoduja, masz antywirusa/wlaczonego firewalla/zapore windows? 

Czyściłem, skanowałem a dodatkowo jeszcze jakis inny program w innym temacie znalazłem też przeczysciłem i zwolniło mi sie okolo 150gb miejsca na dysku, niby po tym wszystkim ładuje sie troche lepoej, ale dopóki mam tą scine to nadal nie bedzie to samo. Spróbuje jeszcze zresetowac ustawienia grafy i zobaczymy.

Opublikowano

Odpal w safemod (tryb awaryjny) i sprawdź czy jest ścina.

Jak będzie to przez jakiś inny program zainstalowany.

Hmm może zdefragmentuj dysk, to może przynieść efekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...