Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] ShowMustGoOn.

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co Ci chodzi? Nie rozumiem tego bana troche.

Koleś ewidentnie napisał, że się chce powiesić no to mu tylko o tym przypomniałem i chciałem się dowiedzieć czemu dalej to robi.

Poza tym tego trolla nie zbanujecie, a mnie kurwa to już tak dobrze wiedziałem ze czekaliscie tylko na okazje za moja aplikacje.

Koleś wkurwia na każdym kroku i robi z siebie debila to co miałem zrobić, nie moja winy ze mi nerwy puszczaja ;]

Przepraszać nie bede bo nie mam za co, gorsze rzeczy sie na tym forum dzieją i koncza sie warnem 5% wiec pls.

I prosze o zmniejszenie kary chociaż albo całkowite zdjecie, bo 1 maja mam walke z endymionem ;]

Opublikowano

O co Ci chodzi? Nie rozumiem tego bana troche.

Koleś ewidentnie napisał, że się chce powiesić no to mu tylko o tym przypomniałem i chciałem się dowiedzieć czemu dalej to robi.

Poza tym tego trolla nie zbanujecie, a mnie kurwa to już tak dobrze wiedziałem ze czekaliscie tylko na okazje za moja aplikacje.

Koleś wkurwia na każdym kroku i robi z siebie debila to co miałem zrobić, nie moja winy ze mi nerwy puszczaja ;]

Przepraszać nie bede bo nie mam za co, gorsze rzeczy sie na tym forum dzieją i koncza sie warnem 5% wiec pls.

I prosze o zmniejszenie kary chociaż albo całkowite zdjecie, bo 1 maja mam walke z endymionem ;]

Dałeś się sprowokować.

nie moja winy ze mi nerwy puszczaja ;]

Moja też nie, to żadna wymówka. Według mnie taka wypowiedź jest nie na miejscu, nie możesz w ten sposób odnosić się do innych(przynajmniej na tym forum).

Tak czy inaczej, ban słuszny.

Opublikowano

Dałeś się sprowokować.

Moja też nie, to żadna wymówka. Według mnie taka wypowiedź jest nie na miejscu, nie możesz w ten sposób odnosić się do innych(przynajmniej na tym forum).

Tak czy inaczej, ban słuszny.

Nie, nie jest słuszny bo żadnego falemwaru nie było. Ani ja go nie obraziłem w żaden sposób ani on mnie. Kłótnia to również nie była, więc? Mam Ci przytoczyć definicje flamewaru?

Nadal wnoszę o unbana i nagrody w postaci Warna, ewentualnie skrócenie na 2dni bo troche mnie poniosło, ale na 7d nie zasluguje.

Tyle, czekam na odpowiedz jakiegoś globala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...