Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szanse na bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm :D ja jak wybijalem kilka miesiecy temu z b to cały czas jechałem np. na katarinie i ryze i czasami jakis typ z enemy pisał czy nie boli mnie reka od katowania spacji. Bana nie mam jak dotąd. Teraz używam jedynie evade i timera + stun alert.

Opublikowano

w jakiej jesteś dywizji ? W diamencie możesz dostać bana bo czasem nie tylko wrogowie, ale i sojusznicy będą wysyłali reporty. Nie używaj ogólnie CW bo to najbardziej popularny cheat. Mam znajomego w challenger tierze i nie ma pojęcia o bol-u ale jak go zapytalem czy kiedys widzial cheatera to mi napisał, że często widuje cassio na midzie która wali jak z karabinu i czasem dostaje 9x report w jednej grze na tym poziomie.

A gracze wyższych lig znają lepiej mechanikę lol-a i zauważają takie anomalia.

Dlatego odradzam CW bo nawet jeśli nikt nie nakręci filmu i nie wyśle go do supporta to z samych reportów w końcu można wyrwać bana (chociaż z ludźmi głosującymi w trybunale jest jak z ankietowanymi w familiadzie)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

obecnie diamond 2 i troche by mi było szkoda konta

to przystopuj trochę może, zmień CW na jakiś inny mid skrypcik. Widzę, że katariną i syndrą też Ci dobrze idzie. Może będzie szło wolniej, ale zawsze bezpieczniej. Albo pograj na pozycji adc (SAC Reborn/MMA) 

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Beasy Syndra bo ma skróconą animacje Q przez pakiety śmiechu.

I ogólnie popularniejsza.

Opublikowano

dla mnie o wiele lepsza od hondy, beasty kiedyś do miesiaca w tył smigała mi zacnie. potem coś zaczeło się psuć, w nieraz nie bije. czasami stuna nie używa... w hondzie wszystko smiga mi pieknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...