Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam kilka pytań,z góryy dzieki za odpowiedź,przepraszam za pisownie mam 2 palce w gipsie z prawej ręki ciężko się pisze jeszcze sie nie przyzwyczailem.

Przedewszystkim chciałbym zapytać o jedno,6 marca zaczolem uzywac sbota wersja SBot_1.62b - używam jej do teraz (13marca) i działa a zauwazylem,ze na forum jest wersja z 10 marca - wersja SBot_1.62c,czy jest jakies ryzyko jak uzywam tej wersji starej - SBot_1.62b np.latwiejszy ban czy cos,albo jakies ograniczenia? czy jesli dalej dziala mi bot SBot_1.62b to sam mi sie updatowal ?

1.:Czy to mozliwe zeby przy lagach komputera postac 73lvl padla na ongach,czy raczej poprostu dostalbym DC,a dzis poprostu ktos mnie zabil(w ciagu kilku godzin padlem 2 razy taxowalem sie na ongach 73lvlem,mialem 2 otwarte silki i Counter Strike(przy czym bardzo lagowalo mi kompa)

2. Czy jest opcja w sbocie.ze jak mnie ktos bije to daje DC lub uzywa return scrolla.

3.Czy jest opcja w sbocie dawania party na odleglosc danej postaci np poprzez form party?

4.Do czego własciwie sluzy clientless bo nigdy nie bylem w jego uzywaniu i nie bardzo wiem a mnie to ciekawi,bo widze ze ludzia na nim zalezy xD

Opublikowano

1.Zależy jaki char jesli to jakis z dobry eq to watpie ze padl po prostu ktos PK wbil bo mysila ze bot nie wroci na spota

2.Nie nieam takiej opcji

3. Nie jest tylko zwykły invite i tak lepsze to niz dodawanie samemu

4.Cllientless jest to tryb poloczenia do serwer bez posredno przez bota bez uzycia gry wtedy nie widac postaci a wszystko wyswietlane jest w konsoli bota dobra rzecz jesli taxujesz chary i chcesz grac w inna gre ^^ sam tego uzywalem ale teraz niedzial

Und3rsoldier.png