Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana nicku

TheMati0707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Proponuję wprowadzenie zmiany nicku na forum, jakby nie patrzeć sam chętnie bym z tego skorzystał, można by zrobić to tak jak na battle.net czyli np 1 zmiana nicku na rok :3

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jest to możliwe dla rang Gold Member (jednorazowa zmiana), Black Member (3 razy), Best Member (raz na 3 miesiące).

Opublikowano

Osobiście jestem na nie, aby mieć taką możliwość musisz zdobyć nagrodę typu Gold Member, Black Member, Best Member.

Gdyby każdy mógł zmieniać nick, nagrody straciłyby na wartości.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Osobiście jestem na nie, aby mieć taką możliwość musisz zdobyć nagrodę typu Gold Member, Black Member, Best Member.

Jest to możliwe dla rang Gold Member (jednorazowa zmiana), Black Member (3 razy), Best Member (raz na 3 miesiące).

Czyli np. taki użytkownik jak ja... który nie bierze udziału w konkursach bo nie lubi, musi się zmusić do wzięcia udziału oraz wygrać konkurs żeby zmienić nick na swój aktualny? Uważam to za bezsensowne...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Czyli np. taki użytkownik jak ja... który nie bierze udziału w konkursach bo nie lubi, musi się zmusić do wzięcia udziału oraz wygrać konkurs żeby zmienić nick na swój aktualny? Uważam to za bezsensowne...

Nikt Ci nie każe brać udziału w konkursie, aczkolwiek przy rejestracji musisz być świadomy swojego wyboru nicku, a jeśli chciałbyś go zmienić to tylko przez zdobycie tych nagród ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ej... Można byłoby zrobić tak że poprosisz jakiegoś GM'a o zmianę nicku ale żeby był solidny powód.

Opublikowano

Opublikowano

Nikt Ci nie każe brać udziału w konkursie, aczkolwiek przy rejestracji musisz być świadomy swojego wyboru nicku, a jeśli chciałbyś go zmienić to tylko przez zdobycie tych nagród ;-)

Zauważ, że jakaś osoba mogła wybrać nick który kiedyś lubiła i był jej głównym nickiem, a teraz hmm.. jak by nie patrzeć ma nowy. A myślę że zmiana nicku raz na jakiś okres nie skrzywdzi tutaj osób które mają jakieś nagrody,

Wiem że ten post może być uznany jako nabijanie postów, ale chcę tylko uświadomić administracji, że raz na np. 3 lata zmiana nicku nie zaszkodziła by forum

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jeśli damy możliwość takiej zmiany nasze nagrody całkowicie stracą sens. Nie będzie konkursów, bo nie będziemy mieli czym nagradzać użytkowników.

Odrzucam sugestię, ponieważ zniknie jakakolwiek motywacja do braniu udziału w konkursach. Dodatkowo będzie problem z rozwijaniem mniejszych działów.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...