Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z P4Story - Skille

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ...

Mam problemy ze skillami . Dostałem od gościa konto max lvl 95 ale jest problem ze skillami .

No. tam gdzie są buffy , są buffy(skille) i jeszcze jest takie coś jak skill point i coś jeszcze .

Więc pod tym pierwszym od lewej jest 0 a pod tym po prawej 40 .

Nie wiem jak to lepiej opisać 

W każdym razie nie mogę więcej skilli kupić , niektóre są na max a niektóre mają 5/6 albo 0/3 itp. 

Co mam zrobić ? na plu ani na edenie takiego czegoś nie miałem , na innym koncie na p4story też .

I DRUGI PROBLEM

Laggi ... Nie wiem czemu ciągle prawie wywala mnie tu Raport błędów ... Na edenie może raz albo dwa na arenie , a na plu wg. mnie ten błąd nie wywala , wszystkie opcje mam wyłączone ( chodzi o te cienie czy cośtam )

Opublikowano

Co Do pierwszego problemu to jest tak:

Wykupione zostały wszystkie punkty skilli, nie wiem czy jakaś klasa ma więcej czy mniej, ale Masz dany limit, jeżeli chcesz inne skille kup po prostu eliksir zapomnienia (Forget potion chyba)

To pierwsze (Po lewej stronie) To Są skill pointy czyli punkty które są do rozdania natomiast to po prawej to są Group points czyli Punkty w danej dziedzinie (np. Łuk ma Podstawowe, Atakujące, Strzeleckie i Obronne[1. Tp do miasta itp.., 2.Mieczyki i buffki do ataku, 3.Skille podstawowe łucznika czyli Salwa czy deszcz strzał 4. Buffki, bańki etc..])

które zostały rozdzielone.

Ogółem punktów owych powinno być 80/120 nie pamiętam, ale jak mówiłem jeżeli chcesz mieć inne użyj owego eliksiru ;)

Opublikowano

A to dostane kase za te skille ? ( tzn. te co wydałem na nie )

@PS

Co do drugiego problemu , to jakbym odpalił Gamebooster'a to by mogło nie wywalać tym raportem ? i czy za to bana bym nie wychwycił ?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...