Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

witajcie pomocy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje pomocy ze zrobieniem strony typu jakby polecania się nawzajem ze ludzie mogą swoje video wrzucić z youtube a inni to widzą i  mogą dawać ocenki ;d pomoże ktoś hosting jest na hostinger.pl  jeśli ktoś pomoże to np kupie  paysafecard ;0

np tak jak jest na besty/wiocha że wrzucają obrazki a ja chce żeby było video 

pomoże ktoś hostinger.pl podłączyć wszystko tam do kupy te domeny silniki chociaż ? bo nie ogarniam tego 

Opublikowano

mi chodzi o to ze normalna strona i na tą stronę można wrzucić video swoje np taki mały youtuber ma 100 widzów a na stronie go np zobaczy 500 osób i wejdzie do niego na kanał i da sub 

np jak jest strona best/wiocha tylko tam są obrazki a ja chce video i podpis pod video  

Opublikowano

Ciekawy projekt, możliwe że się podjemę pod warunkiem zmiany serwera i nie wielkiego wynagrodzenia w postaci płatnego sms.

Opublikowano

Darmowy - Hostinger.pl jak dla mnie najlepszy, brak reklam, 2GB, 100GB miesięcznego transferu.
Domenę - az.pl ;)
Płatne serwery WWW - ovh.pl / ovh.co.uk jak wolisz :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...