Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może zacznę od początku... W ostatnią sobotę wybrałem się z gildią na Bandit FW(6.03.2010). Na początku walki o fortecę byłem zalogowany na sbocie.Po kilku minatach wyrzuciło mi postać z sbota i pisało "Silkroad client terminated". Gdy zacząłem logować przez sbota gdy tylko klikłem START znowu pojawiał się ten sam napis. Postanowiłem wbic normalnie na silka (legit) - normalnie wbiło bez żadnych problemów. Tak się stało, że w środku trwania FW musiałem wyjść i wyłączyłem komputer odrazu z listwy^^. Gdy wróciłem w niedziele rano do domu okazało się ze gdy wbijałem przez sbota dalej "znikało" mi okno silkroada a w sbocie pisało "Silkroad client terminated". Postanowiłem znowu wbić na postać - przez normalnego silka (legit), gdy zalogowałem się na konto - nie postać, gdy kliknąłem na nią pokazane było, że ma 0 HP i 0 MP. Gdy kliknąłem START by wejść na postac odrazu znikało okno silkroada (nie wyskakiwały żadne znaki zapytania ani dc, poprostu znikało). Potem okazało się że wiele osób ma tak "zbugowane chary" (joymax odpisał że w ciągu 14 dni postarają się z tym coś zrobić). Lecz gdy zacząłem wbijać na moją drugą postać która nie była na FW lecz stała w dh również działo się to samo. Postanowiłem zrobic reinstal silka i format komputera - nic to nie dało. Okazało się że na wszystkie inne postacie mam tego samego buga, gdy byłem poza miastem mogłem się zalogowac, lecz przy atakowaniu mobów bądz po powrocie do miasta znowu się to działo. Dziwne było też to że gdy wbiłem na postac i mogłem się poruszać wywalało mi silka gdy... klikałem na npc (konwersacja z nimi by kupić np. potki). Myslałem że to coś z moim komputerem więc zainstalowałem na drugim komputerze silkroada lecz tam się również to działo, więc mogła to być zbugowana postać. Poprosiłem kumpla żeby wbił mi na postać, okazało się że gdy on wbija wszystko jest w porządku może wszystko robić i chodzić po mieście. Mam internet Neostrady i router wiec myślałem, że to wina routera. Podłączyłem bezpośrednio internet do komputera, przez modem (bez routera), i dalej to wyskakiwało. Mam tego buga na każdej postaci... Nic czszególnego nie robiłem w ten dzien FW (Sobota i NIedziela)

Czy ma ktoś ma tego buga lub jakiś pomysł co może być tego przyczyną?

Proszę o odpowiedzi oraz propozycję.Dziękuje

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli po wtorkowej inspie dalej będą występowały problemu, musisz zgłosić się ponownie do nich i opisać problem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM