Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold na weście

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj spadłem do Golda 3 z Golda 2 na weśćie. Wszyscy zawsze mówili że na weście wyższy poziom od platyny (tak się składa że dobiera mi osobników z ukochanej platyny 5/4, czasem przemieszane z goldami 1) tak więc no cóż. GÓWNO PRAWDA. Po zrobieniu 5 winstreaka warwickiem (dziękuję pewnemu użytkownikowi który mi go dzisiaj polecił :) ) wróciłem na tron zwany goldem 2. Pierwsza gra:

8n83g.jpg

Xin był z Diamentu w zeszłym sezonie, obecnie plat 4. Blitz z plat 3, riven gold 2, Cait gold 1. Pozdrawiam tych ludzi :')

Opublikowano

spoko,ja ostatnio gralem rankeda i mialem CHALLENGERA z sezonu 3 w teamie - strollowal mi rankeda. gral annie i w tf puszczal skille na boki zeby nie trafiac i sie smial :D okazalo sie ze byl challenger w teamie 3v3, wiec roznie bywa :) ten blitz mial 10 asyst,ale z iloscia deadow i golda to przesada.

baner.png

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz ?

Jak mnie to śmieszy ty masz pewno tak samo jeden mecz grasz bardzo dobrze , a następny przegrywasz jak pizda . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...