Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold V - rady..

NestQ15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 tygodnie temu wszedłem do golda V. MIałem 8 wins na plus, teraz ciągle utrzymuje się na poziomie 0 lp i obecnie mam -2 wins... Macie jakieś rady jak z tego wyjść? -.- Nie piszcie graj lepiej... W s1, s2 ludzie lepiej od tych idiotów grają... Do golda V w każdej grze miałem supporta, a teraz zaczynają się typy typu: udyr support, ashe support. W lobby i trolll hahhahahaa afk fuck you all bb itd -.-

Btw. Jeżeli ktoś też jest w gold V jeżeli jest chętny to mogę pograc duo.

Opublikowano

graj op postaciami carrujacymi,typu kata i roamuj . nie flejm, mutuj toksycznych graczy. graj z dobra nuta. graj duo. pamietaj,ze nie postac sie liczy(nawet ta ashka supp jak nie trolluje to da sie wygrac) , a skill. wiem,ze czasami nie da sie wygrac jak spierdola ci da do teamu,wtedy ochlon i nie zaczynaj kolejnego rankeda jak jestes jeszcze wkurzony po poprzednim

baner.png

Opublikowano

@henioryba Tak, ashe support była dobra, ale kata w 30 sekundzie trolla zrobiła oddała 2 fragi enemy mid i poszła afk xD grałem masterem jungle, to musiałem grać tego mida.. a mecz był do wygrania bo przegraliśmy wyrównanie z przewagą fragów..

Opublikowano

Graj jak dotychczas. Prawda jest taka, że w goldzie 5 jest dużo wyboostowanych ludzi. Jak chcesz więcej wygrywać to stawiaj wardy, używaj pingów, nie flejmuj. Jeżeli w Twojej dywizji jest dużo trolli to działa to na Twoją korzyść, gdyż Ty jako normalny gracz(tak myśle..) ma wtedy większą szansę na wygraną. 1 ogarnięta osoba w teamie więcej = łatwiejsza wygrana. Mogę życzyć Ci tylko powodzenia.

Opublikowano

Po prostu graj, ja musiałem zagrać ok. 20 meczy by przestawić się na wyższy poziom. 

Dokładnie chodzi mi o skok z BI do GIII (jestem w GV ale gram przeciwko GIII przez wysokie Elo/mmr )

Opublikowano

Graj mocnymi postaciami które albo niszczą early game (Lee Sin, Shaco) albo late game (Yi, Nasus). Nie flejmuj nikogo ze swojej drużyny, szanuj przeciwnika. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Graja tam Wyboostowane Goldy dlatego moze byc ci  ciezko, po prostu sie wyluzuj, staraj sie chodzic na WyMainowana linie i graj dobrze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zmien podejście do gry po prostu. Zdarzaja sie wzloty i upadki ale trzeba sobie dawać rade. A to że społecznosc tej gry jest taka a nie inna, no cóz. Co zrobisz, nic nie zrobisz.

Opublikowano

Wyjście z golda naprawdę nie stanowi dużego problemu. Wszystko sprowadza się do twoich umiejętności grania na linii i w tf. Przed grą musisz pamiętać, aby być jak tylko możesz wyluzowanym, nie denerwować się. Pamiętaj, że gdy trafi ci się nieznośna osoba w teamie to po prostu użyje opcji mute. Staraj się patrzec tylko i wyłącznie na siebie, pracować nad poprawą własnych błędów, a nie innych. Takie niby proste rzeczy jak wieksza farma, ulepszenia swoich zdolności roamingu, wieksza komunikacja z drużyną, bardzo często mogą się przyczynić do wygrania meczu. Aha i jeszcze jedno, zawsze graj do końca. Niejednokrotnie wygrałem z góry przegrany mecz.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...