Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft launcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już troszkę napisałem launcher minercfat, proszę was o ocenę, co poprawić, jakie błędy wam wywala, czy znacie na to odpowiedź, ja w tym czasie będę pisał niektóre aktualne błędy i dodatki, zamieszczam download, myślę, że macie czas na ocenę czegoś tak długo powstawało. Na razie może wam wywalić błąd przy uruchamianiu gry, ponieważ pliki nie są za bardzo zmodernizowane, jeszcze dzisiaj wyślę ulepszoną paczkę, nie obiecuje, że szybko się ona udostepni. Jest maył problem z UPDATE, ale się nim nie martwcie, niedługo to naprawię, a mianowicie po zaktualizowaniu wersja pozostaje ta sama, lecz pliki są zupdatowane :), pobierajcie wtedy, gdy "Nowa wersja" w zakładce update będzie wynosić "BETA" :D

DOWNLOAD :

https://www.dropbox.com/s/wr807kr2xosh7tb/FusionMineCraft.exe

proszę o ocenę i info co poprawić.

sygna.png

Opublikowano

Nie widzę sensu aktualizacji launchera tylko po to aby mieć nowsze wersje :D wszystkie kody do uruchamiania linki do plików itp pobieraj z pliku xml ze strony www będzie prościej

Opublikowano

xD, codzi mi też o aktualizację plików gry. np wchodzi wersja 2.0 i się okazuje, że potrzeba jeszcze 4423647123412346gb nowych plików i wtedy szybciej to będzie chodzić :) i to całe zamieszanie, gdy będzie wersja launchera z pofilami :) a tak ptw kończę nowszą wersję launchera, bez zbędnych dodatków, oryginalny wygląd - więcej dzialających wersji oraz działający update :O

sygna.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...