Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOLD/SILVER?

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , teraz własnie wbiłem golda yeahhhhh^^ i tu moje pytanie ile musze przegrac by znowu spasc do s1?

Opublikowano

Nie możesz spaść. Z golda V do silvera nie spadniesz. Aby spaść, musiałbyś nie grać przez jakiś miesiąc.

Opublikowano

Zależy to od Twojego MMR. Ale sądze, że musiałbyś tak z 10+ pod rząd przegrać, aby poczuć się zagrożonym.

@Up. Od Sezonu 4 można spaść.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Musisz mieć MMR na poziomie ligi niższej niż twoja obecna (Działa to tak Gold V- Spadasz jak masz MMR Silver V)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Up

Jeśli tak to działa to czemu mój kolega spadł po 7 lose z golda do silvera, przecież żeby spaść z silver 1 do silver 5 to jakieś ~25-30 lose

- Czyli jak ja wbiłem silver 2 tyg temu to mogę sobie przegrywać, dopóki spadnie mi MMR do brąz 5?

Opublikowano

Nie. Po za tym, gdy przegrasz wystarczajaca ilosc gier, dostaniesz ostrzezenie, ze jestes zagrozony spadkiem do nizszej ligi. 

Mmr nie poznasz swojego lecz spada ono bardzo szybko przy lose streaku wiec strzez sie, lepiej postaraj sie wygrac z jeden Mecz, i juz nie graj.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

zalezy od twojego mmr. jesli miales win streaka,a teraz przegrales kilka rankedow to mozesz przegrac nawet 6-7 i nic sie nie stanie . ale jesli np. wszedles do golda i caly czas wygrywasz 1 i przegrywasz 2 , to majac 0 punktow mozesz spasc nawet po 2-3 przegranych ;] obserwuj liczbe punktow, ile dostajesz LP za mecz i ile tracisz. jesli wiecej tracisz niz zdobywasz,to znaczy ze jeszcze przegrasz kilka meczy i spadniesz

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...