Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą SD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem zgrać kilka plików z kompa na telefon. Jednak podczas kopiowania plików przypadkowo szturchnąłem kabel usb przez co się odłączył. Od tej pory komputer nie wykrywa telefonu ani karty oraz mimo tego, że telefon czyta kartę to nie wczytuje aplikacji, które na niej są (pliki da się przeglądać). Bardzo zależy mi na danych z tej karty więc nie piszcie o formacie oraz nie piszcie o kupnie nowej karty, bo jest to SDHC 32GB class 10 i kupiłem ją niecałe 2 tygodnie temu.

@ EDIT

Po wejściu w listę aplikacji na karcie, telefon wykrywa, że aplikacje tam są, ale nie wiadomo czemu, nie ładuje ich.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Są zainstalowane. Inaczej... Załóżmy, że nie są zainstalowane. Jak wyjaśnisz to, że komputer wykrywa podłączoną kartę, ale nie da się odczytać jej zawartości???

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Są zainstalowane. Inaczej... Załóżmy, że nie są zainstalowane. Jak wyjaśnisz to, że komputer wykrywa podłączoną kartę, ale nie da się odczytać jej zawartości???

Ponieważ komputer nie czyta plików .apk. Nie da się ich w jaki kol wiek otworzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...