Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życ < Nie życ

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc :-)

Na wstępie proszę, aby w temacie nie pisały osoby, które nie mają nic do powiedzenia, albo napiszą bezsensowny post, mam nadzieje, że zostanie

ukarany %-tami :-)

Zapomniałem już, że mój tata nie chodzi, tzn. chodzi z takim jakby chodzikiem.

Na necie dziś znalazłem paintball'a gdzies w Polsce i poszedłem się taty spytac, gdzie jest ta miejscowosc.

Powiedziałem mu, że znalazłem tam paintballa i powiedział mi, że zawsze chcial na taki jechac, ale nie miał kiedy i jak.

Biegac nie może. I Powiedział mi na koniec, że o swoich nogach na własnych siłach już nigdy nie przejdzie, ani 10 metrów :-(

Zrobiło mi się smutno, poszedłem do siebie i łzy w oczach ;(

Dlaczego życie jest, aż tak niesprawiedliwe :((

Co mam zrobic ? Jak mam pomóc tacie ? Dodam, że miał 7 lat temu wypadek, i 0,5 roku temu udar.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Powiesic się, czy jest inne wyjście?

Opublikowano

Wieszać się??? Ale czemu??? Najbardziej usrane życie jest lepsze od jego braku..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

napewno sie nie wieszaj glupota jakich malo twoj ojciec napewno chce zebys zyl na twoim miejscu pojechalbym z nim na ten paintball zeby sobie chociarz po strzelal skoro zawsze na takichcial jechac to bys w sumie spelnil marzenie 

Opublikowano

człowiek nie rozumie sensu zycia , ale zostanie mu to wynagrodzone po śmierci . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Ten pomysł z zabraniem taty na paintball to dobre, ale on się tak wstydzi wychodzic gdzies do ludzi, bo się nie chce pokazywac, z chodzikiem jako jedyny. Raz byłem z taką na takich jakby targach, to wszyscy się na niego patrzyli, a on sie bał, że się przewróci i nie wyjdzie już nigdzie :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...