Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zautomatyzować Sm

gtahoster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znacie jakiś sposób na to aby ludzie kupowali SM i aby doładowywało im to automatycznie, tak jak na AvalonMT2. Chodzi mi o to żeby podać mi stronke gdzie mogę " zakupić " kod z smsma" i jak zrobić aby samo dawało SM.

Pozdro

p.s daje 5

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

działanie Avalon'u to lekkie naginanie prawa... (czy też zasad ustalonych przez GF) twój pomysł to przegięcie SM nie można sprzedawać (co innego jako gratis)

specjalistą niestety nie jestem... ktoś musi ci napisać skrypt który aktywuje się po poprawnym wpisaniu kodu i loginu (w skrypcie muszą być wpisane, że ma skorzystać z wpisanego loginu, ilość sm, dane do mysql'a) potrzebna jest znajomość php i mysql

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

A mogł by ktoś napisać taki skrupt podjać sie tego. Moge zapłacić

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

PanZagłady

Ja tylko napisałem, że jest to naginanie prawa. W sądzie oskarżyciel bez problemu udowodnił by że to jest sprzedawanie sm (bo przecież ludzie kupują konto vip + sm co jakiś czas a konto vip'a się chyba nie kończy?)

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Ja pierdole nie tego dotyczy temat gowno mnie obchodzi czy to karalne czy nie jak zamierzacie o tym gadac umówcie się w kawiarni ja pytam sie normalnych ludzi..

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Darowizny rozumiem ale Sm'y odpadaja z tad . Niewiem jak chce to niech robi , to jest jego sprawa ; ]

bannervkh.jpg
Opublikowano

Zrobi sobie inna nazwe ale i tak tamci GF sie "Moga ale nie Musza" dopierdolic .;]]^^

bannervkh.jpg
Opublikowano

www.dotpay.pl - usługa premium sms.

Nie spamujcie koledze tematu pierdołami czy to legalne czy nie, sam o to prosił.

Co do sprawdzania kodów w formularzu, jest niezbędne php&mysql

możesz przerobić ten formularz z shopu sms z tibii wpisz w googlach dotpay tibia sms shop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...