Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić hełm Daft Punk?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno odkryłem ten jakże zawalisty zespol i pomyslalem ze moze by tak sobie zrobic hełm któregoś z nich? Złoty raczej odpada bo potwornie trudny do wyprofilowania i to szkło, ale srebrny już chyba jest wykonalny ;) jak sadzicie? Do stówy dałoby się taki sklecić w domu?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zależy z czego zrobisz. Wiadomo że do 100 zł to nie zrobisz czegoś mocnego.

A tak szczerze to myślę że mógłbyś sobie taki zrobić z kartonu i obkleić srebrnym papierem a w środku dodać czerwony pasek aluminiowy ze szkłem. Jeżeli chcesz uzyskać naprawdę dobre efekty to będzie to kosztowało o wiele więcej.

Opublikowano

Owiń głowę papierem toaletowym, usztywnij całą konstrukcję klejem ( może być butaprem ) a potem pomaluj wszystko na srebrny kolor i gotowe.

@co? Liczyłeś na tutorial?

Opublikowano

Owiń głowę papierem toaletowym, usztywnij całą konstrukcję klejem ( może być butaprem ) a potem pomaluj wszystko na srebrny kolor i gotowe.

@co? Liczyłeś na tutorial?

Nie, po prostu sie pytam ot tak xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Za 100 zł to ty nawet połowy materiału nie zrobisz. Chyba ze chcesz taka lipna z gazet itp porobic zeby tylko byl ;d

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...