Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza gra hecarimem dobrze? co zmienic? :d

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc oto moja pierwsza gra konikiem na rankedzie gralem nim 5 normali (szaleje xD)

Co zmienic? Build? itd

Farma slaba bo... nie ma wytlumaczenia trenuje i trenuje :)

post-1089149-0-70281000-1398446508_thumb.png

x

Opublikowano

Nie jest najgorzej :) Cwicz postac, bo na prawde jest ciekawa i mozesz nia wyjsc wyzej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Według mnie zamiast Warden's Mail można byłoby kupić Spirit Visage i też byłoby dobrze :)

Edit:

Zdjęcie u mnie się nie ładuję i troszkę ciężko ocenić bo widziałem je przez kilka sec :c

Opublikowano

wow,w tym 2 meczu farma to juz przesada :O niecale 100 w 45 minucie ? (!)  musisz pocwiczyc farme,inaczej ciezko bedzie ci carrowac... co do buildu ok ,ale wymienilbym ducha na lizarda. duzo lepszy jest,na hecarima sie przydaje :) ja wole randuina zamiast frozen hearta,kwestia gustu.

baner.png

Opublikowano

wiem farma kiepsko ale tyle sie dzialo bede trenowac caly czas trenowac to moj slaby punkt tak jak wielu innych graczy 

dodatkowo amumu ksul mi wszystko w jungli bo powiedzialem mu to i owo :D ogolnie poszlo ok i czas na serie :D\

btw.

Mialem 4 rankedy pod rzad first picka wTF xD

Ide zagrac sobie normalka i zobaczyc jak dziala mundo (podobno w late jest niesmiertelny  )

x

Opublikowano

Druga gra Hecarimem..

Po co budujesz mercury skoro masz golema? Tenacity się nie skaluje więc tracisz w chuj kasy. Mogłeś kupić Jaszczura (Lizard) i wtedy Mercury lepiej byś wyszedł bo true dmg i lepiej działa z Q.

@Edit : lepsze jest trinity ale akurat jak grałeś na Mastera to gauntlet może być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...