Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion+ Skin Bundle

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otoz zastanawiam sie jak to jest z tymi paczkami jak nowy bohater wyjdzie i mozna go zakupic wraz ze skorka za mniejsza cene RP. I to co mi po glowie sie kreci to czy mozna tego champa za IP zakupic i potem kupic Bundle aby dostac skina za ta "mniejsza" cene? 

Jak jestem w bledzie prosze o wyjasnienie na jakiej zasadzie to dziala.

2 Jeszcze jedno pytanko odnosnie koopiowania/spamowania wiadomosci podczas meczu na czacie. Jak to zrobic jak na przyklad napisalem wiadomosc na czacie teamu a chcialbym ja napisac ponownie na czacie "/all". 

Poniewaz widze jak niektorzy w przeciagu 2 sekund "napisza" ta sama wiadomosc 3 razy.

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

co do drugiego pytania, musisz kliknac ENTER i prawt SHIFT i wtedy odrazu masz napisane /all

To ja wiem ale nie zawsze uda sie kliknac tak aby wyszlo /all i juz nie chce sie pisac od nowa. Musi byc jakas funkcja przypisana do klawisza ktora "przywraca" ostatnio napisany tekst. Tylko w opcjach tego nie znalazlem ;/

EDIT:

Czyli nici z tego aby oszczedzic troche RP na samym bundle?

Jedyna opcja w takim razie to dokupienie tego skina za pelna cene?

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...