Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot PL a bany? Ważne :D

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema.

Mam pytanie czy  na Metin2 PL  są jakieś systemowe blokady za expbota? Mam zamiar uruchomić sb takiego w grocie v2 na jakimś małym spociku żeby nie dedać nawet po omdleniach (bo NNO często pada).  Postać ma 85+  skille P po biologach, więc...  nie  zaczne dopóki nie  rozeznam się w ryzyku bana :)  Na spota nie będą wchodzili żadni gracze (jakieś małe wyizolowane gówno) , GM  też nie bo po co ( jest też wykrywacz GM w expbotach..).  Pozostaje system, macie jakieś doświadczenia? Bo słyszałem że są automatyczne bany.  Czekam na odpowiedzi :P

Pozdro

Opublikowano

No to sb zapuszcze bota, w modzie jest Anty GM, a żaden gracz mnie nie znajdzie:D   Najwyżej  mnie zbanują i kuniec tego schodzącego na psy PL'a :D

Opublikowano

a co ty chcesz moda od kamera ? nie radze jak łowiłem na FB ale byłem obecny przy kompie i widziałem kiedy GM zadawał te swoje głupie pytania i kiedy się pojawiał nie odpalałem innych odpcji poza FB i tak po 2 dniach dostałem bana z automatu więc to co kamer pisze że HS jest zablokowane to jest nieprawda (a pisał że do FB nawet blokada nie jest potrzebna...)

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jeżeli włączysz tylko exobota dając start i zeby odpalał aure to nic Ci nie zrobią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...